Ρούλα Πισπιρίγκου: «Παμφάγο τέρας, το ξέρω αυτό βλέμμα» - Παιδοψυχολόγος σοκάρει

12:30 - 31/03/2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Παμφάγο τέρας, το ξέρω αυτό βλέμμα» - Παιδοψυχολόγος σοκάρει 31/03/2022 «Παμφάγο τερατούργημα, χαμόγελο του θανάτου. Το ξέρω αυτό το βλέμμα. Μην αυταπατάσαι! Ούτε άρρωστη είσαι!», τονίζει αναφερόμενη στη Ρούλα Πισπιρίγκου η Χριστίνα Μπογιατζή, η παιδοψυχολόγος που «αποκρυπτογράφησε» τη ζωγραφιά της μικρής Τζωρτζίνας. Η ερμηνεία που είχε δώσει η παιδοψυχολόγος είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, καθώς είχε αναφερθεί στα πιθανά συναισθήματα της άτυχης 9χρονης. Λίγο μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η Χριστίνα Μπογιατζή προχώρησε σε μία σοκαριστική ανάρτηση για τη μητέρα των τριών κοριτσιών Χριστίνα Μπογιατζή: Η νέα ανάρτηση της παιδοψ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς πέρασε το δεύτερο βράδυ της στη ΓΑΔΑ

Δεύτερη νύχτα πέρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, με τη χορήγηση κεταμίνης.

Διαβάστε το στο

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς πέρασε το δεύτερο βράδυ της στη ΓΑΔΑ

Η 33χρονη που μέχρι στιγμής μένει σιωπηλή στις ερωτήσεις των αστυνομικών πέρασε τη νύχτα στη ΓΑΔΑ, ενώ φαίνεται πως εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή της.

Διαβάστε το στο tanea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)