Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά κατά της νονάς της Τζωρτζίνας: «Να υπάρχει και λίγη τσίπα πια»

13:34 - 31/03/2022

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την ερχόμενη Δευτέρα 4 Απριλίου, στις 12:00. Το πανελλήνιο παρακολουθεί […] The post Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά κατά της νονάς της Τζωρτζίνας: «Να υπάρχει και λίγη τσίπα πια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τη νονά της Τζωρτζίνας – «Να υπάρχει και λίγο τσίπα πια»

Με τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα και την σύλληψη της μητέρας τους, Ρούλας Πισπιρίγκου ασχολήθηκε και η εκπομπή «Πρωινό» του Ant1, το πρωί της Πέμπτης (31/03). Μετά την αρχική τοποθέτησή του, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος με ένα ρεπορτάζ το οποίο φιλοξένησε η εκπομπή. Συγκεκριμένα, η νονά της μικρής Τζωρτζίνας, μίλησε στην εκπομπή και τα όσα είπε έκαναν έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα. Τι είπε η νονά της μικρής Τζωρτζίνας «Το παιδί αυτό το είχα σαν δικό μου παιδί και ταράχτηκα σα να ήταν το δικό μου παιδί εκείνη την ώρα. Φυσικά δεν μπορώ να διανοηθώ αυτό, ότι είχε επέμβει και χτυπούσε το μηχάνημα του παιδιού» ανέφερε αρχικά η γυναίκα. «Φαίνε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πάτρα 3 παιδιά: Πυρ και μανία ο Λιάγκας με τη νονά της Τζωρτζίνας! «Κυρία μου, να υπάρχει και τσίπα…» (VID)

Άλλωστε, στην εκπομπή «Πρωινό», στον ΑΝΤ1, μίλησε μεταξύ άλλων και η νονά της Τζωρτζίνας, προκαλώντας την «έκρηξη» του Γιώργου Λιάγκα. Αναλυτικά ο διάλογος της νονάς της Τζωρτζίνας με δημοσιογράφο της εκπομπής: «Το παιδί αυτό το είχα σαν δικό μου παιδί και ταράχτηκα σα να ήταν το δικό μου παιδί εκείνη την ώρα. Φυσικά δεν μπορώ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ξέσπασε ο Λιάγκας για τη νονά της Τζωρτζίνας: "Να υπάρχει και λίγη τσίπα πια..."

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας και κατά της νονάς της Τζωρτζίνας.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Πάτρα: Εκτός εαυτού ο Γιώργος Λιάγκας με τις δηλώσεις που έκανε η νονά της Τζωρτζίνας: «Λίγη τσίπα»

Πάτρα: Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στον «αέρα» της εκπομπής το πρωί της Πέμπτης (31-03).

Διαβάστε το στο queen.gr

Πάτρα: Εκτός εαυτού ο Γιώργος Λιάγκας με τις δηλώσεις που έκανε η νονά της Τζωρτζίνας: «Λίγη τσίπα»

Πάτρα: Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στον «αέρα» της εκπομπής το…

Διαβάστε το στο onsports.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Εκτός εαυτού ο Λιάγκας με τη νονά της Τζωρτζίνας - «Λίγη τσίπα»

ΒΙΝΤΕΟ: Εκτός εαυτού ο Λιάγκας με τη νονά της Τζωρτζίνας - «Λίγη τσίπα» 31/03/2022 Η Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την ερχόμενη Δευτέρα 4 Απριλίου, στις 12:00. Το πανελλήνιο παρακολουθεί σοκαρισμένο τις συνεχείς αποκαλύψεις. Στο Πρωινό, μίλησε μεταξύ άλλων και η νονά της Τζωρτζίνας. Τα λεγόμενά της, όμως, προκάλεσαν την «έκρηξη» του Γιώργου Λιάγκα. Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι λέει η νονά της Τζωρτζίνας; Το παιδί αυτό το είχα σαν δικό μου παιδί και ταράχτηκα σα να ήταν το δικό μου παιδί εκείνη την ώρα. Φυσικά δεν μπορώ να διανοηθώ αυτό, ότι είχε επέμβει και χτυπούσε το μηχάνημα του παιδιού. Φαίνεται πως το παιδί βασανίστηκε πο

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά κατά της νονάς της Τζωρτζίνας (video)

«Να υπάρχει και λίγη τσίπα πια»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με την νονά της Τζωρτζίνας: «Κυρία μου, ποιος σου έκανε κακό εσένα;»

Συγκλονισμένη είναι η νονά της 9χρονης Τζωρτζίνας, η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε από την ίδια [...] The post Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με την νονά της Τζωρτζίνας: «Κυρία μου, ποιος σου έκανε κακό εσένα;» appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο