«Έδωσες κεταμίνη στο παιδί σου;» -Οι διάλογοι της Πισπιρίγκου με τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ
13:56 - 31/03/2022
Η συζήτηση που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τους αστυνομικούς έρχεται στο φως, αλλά και το προφίλ της όπως το σκιαγραφούν αξιωματικοί που μίλησαν μαζί της. Η κουβέντα της Ρούλας Πισπιρίγκου με τους αστυνομικούς «Με τι ιδιότητα με φέρατε εδώ;» φέρεται να ρώτησε η Πισπιρίγκου όταν οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. Τότε της έδειξαν το ένταλμα σύλληψης. […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Έδωσες κεταμίνη στο παιδί σου;» -Ο διάλογος της Πισπιρίγκου με τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ
Παράλληλα, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ στην διάρκεια των συνομιλιών με τους αστυνομικούς η ίδια ήταν ψύχραιμη και η έδινε κανονικά απαντήσεις.
Διαβάστε το στο Skai.grΟι αποκαλυπτικοί διάλογοι της Πισπιρίγκου με τους αστυνομικούς (βίντεο)
Ομιλητική, κατά τη μεταφορά της από την Πάτρα στην Αθήνα, επικοινωνιακή και με ψηλά το κεφάλι περιγράφουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση μεταγωγής της στη ΓΑΔΑ και είχαν μαζί της μια πρώτη συζήτηση. – Με τι ιδιότητα με φέρατε εδώ; Αυτή ήταν μια από τις ερωτήσεις της 33χρονης στους αστυνομικούς. Τότε […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣτο «φως» οι διάλογοι της Πισπιρίγκου με τους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ - Τι απάντησε για την κεταμίνη
Στο «φως» οι διάλογοι της Πισπιρίγκου με τους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ - Τι απάντησε για την κεταμίνη
31/03/2022
Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνήθηκε τα πάντα στους αστυνομικούς που την προσήγαγαν στη ΓΑΔΑ. Η ίδια φέρεται να ρώτησε με τι ιδιότητα την έφεραν στα γραφεία της ΓΑΔΑ, με τους αστυνομικούς να της δείχνουν το ένταλμα.
Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν έχω κάνει τίποτα. Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα της κεταμίνης, εμένα ήρθατε να πάρετε;
Αστυνομικοί: Έδωσες κεταμίνη στο παιδί σου;
Ρούλα Πισπιρίγκου: Όχι δεν έδωσα στο παιδί τίποτα.
Αστυνομικοί: Πιστεύεις ότι υπάρχει κεταμίνη;
Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα. Θέλω να ελεγχθεί αυτό. Την ώρα που
Διαβάστε το στο filathlos.gr