Ψυχίατρος Σούρας για Πισπιρίγκου: «Δεν υπάρχει ψυχιατρική νόσος – Δεν είναι άρρωστη, είναι γεμάτη μίσος»

14:10 - 31/03/2022

Ψυχίατρος Σούρας για Πισπιρίγκου: «Δεν υπάρχει ψυχιατρική νόσος – Δεν είναι άρρωστη, είναι γεμάτη μίσος» Για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, αυτή των των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα και τη δολοφονία ενός εξ αυτών από τη μητέρα του, καθώς και την ψυχοσύνθεση της μητέρας τους που κρατείται στη ΓΑΔΑ, Ρούλας Πισπιρίγκου […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Σούρας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν υπάρχει ψυχιατρική νόσος, είναι γεμάτη μίσος», λέει ο ψυχιάτρος

Ο κ. Σούρας μίλησε εκτενώς για την ψυχοσύνθεση της μητέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα

Διαβάστε το στο

Ψυχίατρος Σούρας για Πισπιρίγκου: Δεν υπάρχει ψυχιατρική νόσος – Δεν είναι άρρωστη, είναι γεμάτη μίσος – ΒΙΝΤΕΟ

Ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας μιλώντας για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, απέρριψε την περίπτωση ψυχιατρικής νόσου. Για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, αυτή των των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα και τη δολοφονία ενός εξ αυτών από τη μητέρα του, καθώς και την ψυχοσύνθεση της μητέρας... The post Ψυχίατρος Σούρας για Πισπιρίγκου: Δεν υπάρχει ψυχιατρική νόσος – Δεν είναι άρρωστη, είναι γεμάτη μίσος – ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Ο Δημήτρης Σούρας στο okmag για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν έχει καμία ψυχική νόσο. Είναι το τέρας της πρώτης σελίδας»

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο, παρακολουθεί τις εξελίξεις στην πρωτόγνωρή υπόθεση της Πάτρας με την μητέρα των τριών παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, να έχει ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, μετά τη σύλληψή της με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα. Πολλοί έκαναν λόγο για το «Σύνδρομο της Μήδειας». Ο ψυχίατρος […] The post Ο Δημήτρης Σούρας στο okmag για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν έχει καμία ψυχική νόσο. Είναι το τέρας της πρώτης σελίδας» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Ψυχίατρος Σούρας για Πισπιρίγκου: «Δεν υπάρχει ψυχιατρική νόσος – Δεν είναι άρρωστη, είναι γεμάτη μίσος»

Για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, αυτή των των θανάτων των τριών παιδιών [...] The post Ψυχίατρος Σούρας για Πισπιρίγκου: «Δεν υπάρχει ψυχιατρική νόσος – Δεν είναι άρρωστη, είναι γεμάτη μίσος» appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή