Ρούλα Πισπιρίγκου: Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της – «Αφήστε μας ήσυχες» είπαν στους δημοσιογράφους
18:28 - 31/03/2022
Εμφανώς εκνευρισμένες, προσπάθησαν να αποφύγουν τις κάμερες – «Κάνε μας τη χάρη» είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου σε δημοσιογράφο που προσπάθησε να την προσεγγίσει – Κρατούσαν ένα σακ βουαγιάζ με ρούχα και ένα κιβώτιο με νερά Η Ελένη και η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασαν περί τις 17:15 στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να επισκεφτούν την 33χρονη Ρούλα, που κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η μητέρα και η αδερφή, αντίστοιχα, της Ρούλας Πισπιρίγκου, την επισκέπτονται, προκειμένου να την δουν, να μιλήσουν μαζί της και να της δώσουν ρούχα για το διάστημα που θα παραμείνει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, μέχρι τη Δευτέρα που θα απολογηθεί.Οι […]
The post Ρούλα Πι
Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρούλα Πισπιρίγκου από ΓΑΔΑ σε μητέρα και αδερφή της: Βρείτε στοιχεία για να βγω
Η 33χρονη είναι «χάλια και βρίσκεται σε πολύ μεγάλο σοκ καθώς δεν περίμενε να συλληφθεί και να κατηγορηθεί
Διαβάστε το στο Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αδειάζει» τη μητέρα και την αδερφή της για τον ξυλοδαρμό στη ΓΑΔΑ – Θα γίνει ΕΔΕ
Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου κατήγγειλαν ότι η 33χρονο έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στη ΓΑΔΑ, μετά τη σύλληψή της για το θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Ωστόσο, η αστυνομία το διαψεύδει, ενώ το ίδιο φέρεται να κάνει και η κατηγορούμενη!
To άρθρο Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αδειάζει» τη μητέρα και την αδερφή της για τον ξυλοδαρμό στη ΓΑΔΑ – Θα γίνει ΕΔΕ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι φέρεται να ζήτησε από τη μητέρα και την αδερφή της – «Ξέρω την αλήθεια»
Ότι είναι αθώα φέρεται να δηλώνει η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψή της για ανθρωποκτονία από πρόθεση της κόρης της Τζωρτζίνας, όταν η κεταμίνη που βρέθηκε στις τοξικολογικές της 9χρονης έφερε ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Τη 33χρονη επισκέφθηκαν την Πέμπτη η αδερφή και η μητέρα της στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται μέχρι τη Δευτέρα οπότε και θα απολογηθεί στην ανακρίτρια. «Όσο και να με πιέσουν, σας το λέω δεν πρόκειται να πω ψέματα. Εγώ ξέρω ότι είμαι αθώα. Προσπαθώ να είμαι δυνατή γιατί ξέρω την αλήθεια», φέρεται να είπε στη μητέρα και την αδελφή της, σύμφωνα με το pelop.gr. Η 33χρονη φέρεται μάλιστα να τους ζήτησε να μπουν στη διαδικασία αναζήτησης στοιχ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΡούλα Πισπιρίγκου: Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της – «Αφήστε μας ήσυχες» φώναζαν στους δημοσιογράφους
Εμφανώς εκνευρισμένες, προσπάθησαν να αποφύγουν τις κάμερες – «Κάνε μας τη χάρη» είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου σε δημοσιογράφο που προσπάθησε να την προσεγγίσει – Κρατούσαν ένα σακ βουαγιάζ με ρούχα και ένα κιβώτιο με νερά Η Ελένη και η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασαν περί τις 17:15 στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να επισκεφτούν την 33χρονη Ρούλα, που κατηγορείται για […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΡούλα Πισπιρίγκου: «Αδειάζει» τη μητέρα και την αδερφή της για τον ξυλοδαρμό στη ΓΑΔΑ
Η Ρούλα Πισπιρίγκου διέψευσε όσα είχαν πει νωρίτερα για τον ξυλοδαρμό της η μητέρα και η αδερφή της.
Οι αστυνομικοί έδειξαν στην 33χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και ερευνάται για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας τα αποσπάσματα από την τηλεοπτική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με την ίδια να απαντά ότι δεν ισχύουν.
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ρούλα Πισπιρίγκου από τα κρατητήρια: «Ο Μάνος φοβάται μην μπει φυλακή» (VIDEO)
Πάτρα: Μεταβαίνει στην Αθήνα ο Μάνος Δασκαλάκης-Θα παραλάβει την δικογραφία (VIDEO)
Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταγγέλλει ξυλοδαρμό στη ΓΑΔΑ – Τί είπε η μητέρα της (VIDEO)
Πάτρα-Κοντογεωργοπούλου: Συνομιλούσα με την 33χρονη μέχρι τη στιγμή της σύ
Διαβάστε το στο grtimes.gr