Παπαπέτρου: «Προσπαθώ να βρω τον εαυτό μου και τα πατήματά μου»

23:40 - 31/03/2022

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ρεάλ Μαδρίτης: Για τη νίκη της ομάδας του και…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παπαπέτρου: «Προσπαθώ να βρω τον εαυτό μου, θέλουμε να βελτιωθούμε ενόψει πλέι οφ»

Στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και στη προσπάθεια που κάνει να βρει τα πατήματά του στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου Continue reading Παπαπέτρου: «Προσπαθώ να βρω τον εαυτό μου, θέλουμε να βελτιωθούμε ενόψει πλέι οφ» at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com

Παπαπέτρου: «Προσπαθώ να βρω τα πατήματα μου»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ Μαδρίτης για τη Euroleague.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Παπαπέτρου: «Θέλουμε να βελτιωθούμε ενόψει πλέι οφ»

Παπαπέτρου: «Θέλουμε να βελτιωθούμε ενόψει πλέι οφ» 31/03/2022 Στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου αμέσως μετά το ματς με τη Ρεάλ, ενώ αναφέρθηκε στον στόχο του πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου: «Είμαι ευχαριστημένος. Μετά από 48 ώρες είχαμε ακόμα ένα παιχνίδι. Προσπαθώ να βρω τον εαυτό μου και τα πατήματά μου. Ήταν ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα, αλλά είμαστε προσηλωμένοι στο πρωτάθλημα, που είναι ο στόχος που μας έχει απομείνει. Θέλουμε να βελτιωθούμε για τη συνέχεια και τα πλέι οφ του πρωταθλήματος».

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Μόνο η... χριστουγεννιάτικη κατάρα την απειλεί - 13 «γκέλες» σε 14 ματς

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Κλάιμπερν - Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα

A1 Γυναικών: Live Streaming Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός

Στα άκρα Βινίσιους και Ρεάλ: Η απάντηση του Βραζιλιάνου στις αποδοκιμασίες του «Μπερναμπέου» (vid)

Ολυμπιακός - Κολοσσός: Οι πρώτες ενέργειες του Μόντε Μόρις στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο

Ανδρέας Τεττέη: Πότε ενσωματώνεται στον Παναθηναϊκό και πότε κάνει ντεμπούτο