Μάνος Δασκαλάκης: Στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου μαζί με τον δικηγόρο του
14:58 - 01/04/2022
Στη ΓΑΔΑ μεταβαίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας των τριών άτυχων παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης με τον δικηγόρο του, για να ενημερωθεί επί των στοιχείων της δικογραφίας κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου, η…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Alert! Ο Μάνος Δασκαλάκης «αδειάζει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Την αποκαλεί δημόσια «κατηγορούμενη»
Διαβάστε το στο Μάνος Δασκαλάκης: Τι έλεγε κατά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου (Βίντεο)
Τι αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη
Διαβάστε το στο Πάτρα: Σε ταραχή και σύγχυση η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Παλεύω μόνη μου», είπε στον δικηγόρο της
«Η ψυχολογική της κατάσταση είναι κακή», είπε ο δικηγόρος της
Διαβάστε το στο Μάνος Δασκαλάκης: Αποκαλεί δημόσια τη Ρούλα Πισπιρίγκου ως «κατηγορούμενη» - Η πρώτη δήλωσή του
Το μήνυμα που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης στη Ρούλα Πισπιρίγκου - «Θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει»Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΈρευνες τώρα της αστυνομίας στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα
Έρευνες πραγματοποιούνται αυτή την ώρα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα από την αστυνομία με την παρουσία εισαγγελέα. Όπως μετέδωσε ο Alpha η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς, ενώ οι Αρχές απομάκρυναν και τους δημοσιογράφους από το σημείο. Περισσότερα σε λίγο…
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜάνος Δασκαλάκης για Ρούλα Πισπιρίγκου: Είναι κατηγορούμενη και σε δυσχερή θέση
Ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε για πρώτη φορά μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, την οποία αποκάλεσε κατηγορούμενη και πως βρίσκεται σε δυσχερή θέση. «Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορουμένη και το διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως, δεν έχω να κρύψω κάτι», είπε ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στον ΑΝΤ1. Περισσότερα σε λίγο…
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜάνος Δασκαλάκης: Αποκαλεί δημόσια τη Ρούλα Πισπιρίγκου ως «κατηγορούμενη» - Η πρώτη δήλωσή του
Το μήνυμα που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης στη Ρούλα Πισπιρίγκου…
Διαβάστε το στο onsports.grΟ Μάνος Δασκαλάκης «αδειάζει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Την αποκαλεί δημοσίως «κατηγορούμενη»
Για την υπόθεση που αφορά τα τρία παιδιά από την Πάτρα μίλησε ο πατέρας των κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΑιφνιδιαστική έρευνα της ΕΛΑΣ στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα
Τι ψάχνουν Στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου βρίσκονται αυτή την ώρα άνδρες της ασφάλειας Πατρών και αναζητούν στοιχεία για τον θάνατο των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην πρωτεύουσα της Αχαΐας. Γίνεται έρευνα παρουσία εισαγγελέακαι όπως μετέδωσε ο Alpha η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς, ενώ οι Αρχές απομάκρυναν και τους δημοσιογράφους από
Το άρθρο Αιφνιδιαστική έρευνα της ΕΛΑΣ στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΈρευνες τώρα της αστυνομίας στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα
Ερευνες πραγματοποιούνται αυτή την ώρα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα από την αστυνομία με την παρουσία εισαγγελέα. Όπως μετέδωσε ο Alpha η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς, ενώ οι Αρχές απομάκρυναν και τους δημοσιογράφους από το σημείο.
Διαβάστε το στο dete.grΠάτρα: Σε ταραχή και σύγχυση η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Παλεύω μόνη μου», είπε στον δικηγόρο της
Αρνείται όλες τις κατηγορίες που τις αποδίδονται η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ για τρίτη μέρα που βρίσκεται κρατούμενη στη ΓΑΔΑ επιλέγει τη σιωπή. Το μεσημέρι του Σαββάτου την επισκέφθηκε στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της ο οποίος μεταξύ άλλων μετέφερε και το μήνυμα της 33χρονης για τη στάση του Μάνου […]
Διαβάστε το στο dete.grΟ Μάνος Δασκαλάκης «αδειάζει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου – Την αποκαλεί δημοσίως «κατηγορούμενη»
«Δεν κρυβόμαστε από κανέναν, δεν έχω να κρύψω κάτι», αναφέρει στην πρώτη του δήλωσε μετά τη σύλληψη της μητέρας των παιδιών του ο Μάνος Δασκαλάκης – «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου» Αδειάζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο Μάνος Δασκαλάκης και την αποκαλεί δημοσίως κατηγορούμενη στις πρώτες […]
The post Ο Μάνος Δασκαλάκης «αδειάζει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου – Την αποκαλεί δημοσίως «κατηγορούμενη» appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε το στο lamiafm1.grΟ Μάνος Δασκαλάκης «αδειάζει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου – Την αποκαλεί δημοσίως «κατηγορούμενη»
«Δεν κρυβόμαστε από κανέναν, δεν έχω να κρύψω κάτι», αναφέρει στην πρώτη του δήλωσε μετά τη σύλληψη της μητέρας των παιδιών του ο Μάνος Δασκαλάκης – «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου» Αδειάζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο Μάνος Δασκαλάκης και την αποκαλεί […]
The post Ο Μάνος Δασκαλάκης «αδειάζει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου – Την αποκαλεί δημοσίως «κατηγορούμενη» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr