Ουκρανία: Μαίνονται μεγάλες μάχες κοντά στο Κίεβο, λέει ο δήμαρχος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ουκρανία: Κι άλλος δημοσιογράφος νεκρός κοντά στο Κίεβο
Ο πολεμικός φωτορεπόρτερ Maks Levin σκοτώθηκε από ρωσικά πυρά στην ουκρανική πρωτεύουσα, το Κίεβο, σύμφωνα με την ουκρανική εισαγγελία. Ο Maks Levin εξαφανίστηκε στις 13 Μαρτίου ενώ βρισκόταν σε αποστολή. Το πτώμα του βρέθηκε χθες στο χωριό Huta-Mezhyhirska. Όπως μεταδίδει το SkyNews, σύμφωνα με έναν από τους εργοδότες του, τον LB, ο Maks Levin είχε ... Περισσότερα
To άρθρο Ουκρανία: Κι άλλος δημοσιογράφος νεκρός κοντά στο Κίεβο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ουκρανία: Νεκρός κι άλλος δημοσιογράφος κοντά στο Κίεβο
Η τελευταία ανάρτηση του Levin ήταν στις 13 Μαρτίου, ενώ βρισκόταν έξω από το Κίεβο
Διαβάστε το στο Ουκρανία: Μαίνονται μεγάλες μάχες κοντά στο Κίεβο
«Μεγάλες» μάχες μαίνονται στα βόρεια και τα ανατολικά του Κιέβου, δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας. «Ο κίνδυνος να χάσει κανείς τη ζωή του (στο Κίεβο) είναι αρκετά μεγάλος και γι’ αυτό τον λόγο η συμβουλή μου προς όποιον θέλει να επιστρέψει είναι: Σας παρακαλώ, καθυστερήστε το ακόμα», δήλωσε ο δήμαρχος Βιτάλι Κλίτσκο, σε […]
Ουκρανία: Μαίνονται μεγάλες μάχες κοντά στο Κίεβο on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.grΟυκρανία: Ο δήμαρχος του Κιέβου λέει ότι μαίνονται μεγάλες μάχες κοντά στην ουκρανική πρωτεύουσα
«Μεγάλες» μάχες μαίνονται στα βόρεια και τα ανατολικά του Κιέβου, δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας.«Ο κίνδυνος να χάσει κανείς τη ζωή του (στο Κίεβο) είναι αρκετά μεγάλος και γι’ αυτό τον λόγο η συμβουλή μου προς όποιον [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΔήμαρχος Κιέβου: Μαίνονται μεγάλες μάχες κοντά στην ουκρανική πρωτεύουσα
«Μεγάλες» μάχες μαίνονται στα βόρεια και τα ανατολικά του Κιέβου, δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας. «Ο κίνδυνος να χάσει κανείς τη ζωή του (στο Κίεβο) είναι αρκετά μεγάλος και γι’ αυτό τον λόγο η συμβουλή μου προς όποιον θέλει να επιστρέψει είναι: Σας παρακαλώ, καθυστερήστε το ακόμα», δήλωσε ο δήμαρχος Βιτάλι Κλίτσκο, σε […]
Διαβάστε το στο otavoice.gr