Ορφέας Αυγουστίδης: Στο Κορωπί ο γάμος του με την Γεωργία Κρασσά
11:12 - 02/04/2022
Ο Ορφέας Αυγουστίδης θα κάνει επιτέλους το χατίρι της μητέρας του Μαρίας Τζομπανάκη και θα παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο την αγαπημένη του Γεωργία. Μάλιστα, ήδη έχει βγει και η αγγελία του γάμου τους που θα συζητηθεί όσο κανείς άλλος. Η αγγελία γάμου του Ορφέα Αυγουστίδη με την Γεωργία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Εφημερίδα των Συντακτών» και […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ορφέας Αυγουστίδης: Θέλω να έχω ουσιαστική σχέση με τον γιο μου
Όσα εξομολογήθηκε ο Ορφέας Αυγουστίδης στην τηλεοπτική του συνέντευξη. Για τον νέο και πιο απαιτητικό ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα, μίλησε ο Ορφέας Αυγουστίδης όταν βρέθηκε καλεσμένος στο DOT του ΣΚΑΪ. «Η καθημερινότητα με το παιδί είναι πολύ ωραία. Κάθε μέρα κάνει και κάτι καινούργιο. Είμαι πολύ ενεργός μπαμπάς. Ναι μεν δουλεύω πολύ ... Περισσότερα
To άρθρο Ορφέας Αυγουστίδης: Θέλω να έχω ουσιαστική σχέση με τον γιο μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ορφέας Αυγουστίδης: «Θέλω να έχω μια ουσιαστική σχέση με τον γιο μου»
Ο Ορφέας Αυγουστίδης ήταν ο σημερινός καλεσμένος του Dot. Ο νεαρός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη
To άρθρο Ορφέας Αυγουστίδης: «Θέλω να έχω μια ουσιαστική σχέση με τον γιο μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΟρφέας Αυγουστίδης: Θέλω να έχω ουσιαστική σχέση με τον γιο μου
Όσα εξομολογήθηκε ο Ορφέας Αυγουστίδης στην τηλεοπτική του συνέντευξη. Για τον νέο και πιο απαιτητικό ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα, μίλησε ο Ορφέας Αυγουστίδης όταν βρέθηκε καλεσμένος στο DOT του ΣΚΑΪ. «Η καθημερινότητα με το παιδί είναι πολύ ωραία. Κάθε μέρα κάνει και κάτι καινούργιο. Είμαι πολύ ενεργός μπαμπάς. Ναι μεν δουλεύω πολύ […]
Διαβάστε το στο dete.gr