Κορονοϊός: Ο ρόλος των ενισχυτικών δόσεων και ποιοι θα χρειαστεί να λάβουν 4η και 5η δόση
07:34 - 03/04/2022
Στις 29 Μαρτίου το Ομοσπονδιακό Πρακτορείο Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ έδωσε άδεια χορήγησης της 2ης ενισχυτικής δόσης (τέταρτης δόσης) των εμβολίων mRNA της Pfizer ή Moderna 4 μήνες μετά την λήψη της 1ης ενισχυτικής δόσης, για όλα τα εμβόλια κατά της COVID-19. Ωστόσο η ανακοίνωση δεν ακολουθήθηκε με ισχυρή σύσταση προς τους δικαιούχους να σπεύσουν να κάνουν την 2η ενισχυτική δόση.
The post Κορονοϊός: Ο ρόλος των ενισχυτικών δόσεων και ποιοι θα χρειαστεί να λάβουν 4η και 5η δόση appeared first on Iatropedia.
Διαβάστε Περισσότερα στο iatropedia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κορονοϊός: Τι λένε οι μελέτες για τον ρόλο των ενισχυτικών δόσεων – Σε ποιους θα γίνει 4η και 5η
Το Ομοσπονδιακό Πρακτορείο Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ τις 29 Μαρτίου άναψε το πράσινο φως για την άδεια χορήγησης της 2ης ενισχυτικής δόσης (τέταρτης δόσης) των εμβολίων mRNA της Pfizer ή Moderna 4 μήνες μετά την λήψη της 1ης ενισχυτικής δόσης, για όλα τα εμβόλια κατά του κορονοϊού. Το θέμα είναι ότι η ανακοίνωση δεν συνοδεύτηκε ... Περισσότερα
To άρθρο Κορονοϊός: Τι λένε οι μελέτες για τον ρόλο των ενισχυτικών δόσεων – Σε ποιους θα γίνει 4η και 5η δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο