Η Ρούλα Πισπιρίγκου διάβαζε βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη – Οι περίεργες ομοιότητες με την «Μαύρη Χήρα»
20:48 - 03/04/2022
Τρία βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη, βασισμένα σε υποθέσεις που αποκάλυψε από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» βρέθηκαν από τους αστυνομικούς στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.
Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου διάβαζε βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη – Οι περίεργες ομοιότητες με τη «Μαύρη Χήρα»
Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου διάβαζε πριν τη δολοφονία τρία βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη και αυτό διότι το ένα εξ αυτών παρουσιάζει μία δολοφονία που έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον τρόπο που πέθανε η Τζωρτζίνα
Διαβάστε το στο Ρούλα Πισπιρίγκου: Αποκάλυψη από την Αγγελική Νικολούλη – «Ο Μάνος έχει κρατήσει ηχογραφημένες απειλές»
Τι αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη.
Διαβάστε το στο Ρούλα Πισπιρίγκου: Αποκάλυψη από την Αγγελική Νικολούλη – «Ο Μάνος έχει κρατήσει ηχογραφημένες απειλές»
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη. Η τελευταία αποκάλυψη έγινε από την Αγγελική Νικολούλη, η οποία έδωσε νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να έχει κρατήσει ηχογραφημένες απειλές της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Φως στο Τούνελ, μίλησε στο Live News
Το άρθρο Ρούλα Πισπιρίγκου: Αποκάλυψη από την Αγγελική Νικολούλη – «Ο Μάνος έχει κρατήσει ηχογραφημένες απειλές» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr