Ρούλα Πισπιρίγκου: Στην Ευελπίδων αυτή την ώρα για να απολογηθεί
11:58 - 04/04/2022
Πρόσωπο με πρόσωπο με τη 18η τακτική ανακρίτρια θα βρεθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Mε εκβίαζε, μόνο ο Μάνος θα την κάνει να ομολογήσει»
Εμμονική, πολύ έξυπνη, τρελή, «ό,τι ήθελε το έπαιρνε» είναι μερικές από τις περιγραφές για τη Ρούλα Πισπιρίγκου από τον πρώην σύντροφό της και τη σύζυγό του, οι οποίοι έδωσαν τη δική τους οπτική σχετικά με την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα και τη σύλληψη της 33χρονης μητέρας για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. Μάλιστα η σύζυγος του πρώην συντρόφου της τόνισε στο Star, ότι ο Μάνος είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να την κάνει «να σπάσει» και να ομολογήσει το έγκλημα. «Σκέφτηκα ότι το είχε κάνει αυτή» «Τα είχαμε παλιά με τη Ρούλα. Πριν από μένα τα είχε με τον κολλητό μου. Η σχέση η δική μας κράτησε 1,5 μήνα. Μας εκβίαζε εμάς, εμένα με εκβίαζε για τον φίλο μου και μετά εκβίαζε τον
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΡούλα Πισπιρίγκου: Τι ισχυρίζεται στο πολυσέλιδο απολογητικό της υπόμνημα
Πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα κατέθεσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην 18η ανακρίτρια πριν την έναρξη της απολογία της. Η κατηγορούμενη απολογείται παρουσία των δικηγόρων […]
The post Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι ισχυρίζεται στο πολυσέλιδο απολογητικό της υπόμνημα appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΡούλα Πισπιρίγκου: Τι ισχυρίζεται στο πολυσέλιδο απολογητικό της υπόμνημα
Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατέθεσε πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα στην 18η ανακρίτρια πριν την έναρξη της απολογία της.
To άρθρο Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι ισχυρίζεται στο πολυσέλιδο απολογητικό της υπόμνημα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr