Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο δρόμος προς τη φυλακή – Εικόνες από την αποχώρηση της 33χρονης από την Ευελπίδων
21:46 - 04/04/2022
Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει η Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή της μετά τη μαραθώνια απολογία της. Η 33χρονη αποχώρησε από την Ευελπίδων υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και οδηγήθηκε στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου θα κρατηθεί για 5η ημέρα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα προφυλακιστεί αύριο στη ΣΤ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού και θα προαυλίζεται μόνη της υπό τον φόβο επιθέσεων, καθώς στις φυλακές επικρατεί αναστάτωση για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Πληροφορίες του καναλιού αναφέρουν ακόμα ότι η 33χρονη ήταν ψύχραιμη καθ’ όλη τη διάρκεια της απολογίας, ενώ λύγισε όταν άκουσε την απόφαση για την προφυλάκισή
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρούλα Πισπιρίγκου: Σε ποια φυλακή θα μεταφερθεί η 33χρονη - «Κόκκινο πανί» στον Ελαιώνα
Η 33χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της - Γιατί επιλέχθηκε ο Κορυδαλλός για την κράτηση της Ρούλας ΠισπιρίγκουΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΡούλα Πισπιρίγκου: «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» – Ζήτησε τηλεόραση στο κελί
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» – Ζήτησε τηλεόραση στο κελί Στο αναρρωτήριο του Κορυδαλλού βρίσκεται αυτή την ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένοντας τη μεταφορά της στο κελί της. Λίγο πριν τη μεταγωγή της από την ΓΑΔΑ στις φυλακές Κορυδαλλού, η 33χρονη μίλησε στο STAR και είπε «ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr