Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί θα είναι σε απομόνωση στον Κορυδαλλό – Ασφυκτικός ο θάνατος Μαλένας και Ίριδας, λέει ο Λέων

10:32 - 05/04/2022

Σε ειδικό κελί στον Κορυδαλλό μεταφέρεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Η μεταγωγή της Πισπιρίγκου από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές Κορυδαλλού ολοκληρώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης. Η Πισπιρίγκου έφτασε στις φυλακές κάτω από δρακόντεια […] The post Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί θα είναι σε απομόνωση στον Κορυδαλλό – Ασφυκτικός ο θάνατος Μαλένας και Ίριδας, λέει ο Λέων appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε Περισσότερα στο logiastarata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Το παιδί μου είναι στις φυλακές ο κύριος Δασκαλάκης είναι έξω», λέει η μητέρα της

«Της έλεγε στο τηλέφωνο ότι τα κάνω όλα ψέμματα και πίσω σου θα είμαι εγώ», είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη - «Τον αγαπάει παθολογικά», πρόσθεσε ακόμη - Τι είπε για την κεταμίνη 

Διαβάστε το στο

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Το παιδί μου είναι στις φυλακές, ο Δασκαλάκης είναι έξω» λέει η μητέρα της

«Της έλεγε στο τηλέφωνο ότι τα κάνω όλα ψέμματα και πίσω σου θα είμαι εγώ», είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη - «Τον αγαπάει παθολογικά», πρόσθεσε ακόμη - Τι είπε για την κεταμίνη - «Είναι αθώα αλλά μέσα της νοιώθει προδομένη. Μου έλεγε μαμά πάρε με από εδώ»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ logiastarata.gr

«Συγχαρητήρια» Λαβρόφ στην Ευρώπη για την «ιστορική» εμπορική συμφωνία με τον Τραμπ – «Άνευ όρων πλέον η ενεργειακή εξάρτηση της ΕΕ από τις ΗΠΑ»

Τραγωδία στη Νάουσα: Νεκρός 64χρονος συντηρητής ανελκυστήρων – Ανασύρθηκε από ασανσέρ πολυκατοικίας

Μαρινάκης: Διάβημα διαμαρτυρίας της Αθήνας στα Τίρανα για τον χάρτη που παρουσιάζει ελληνικά εδάφη ως αλβανικά

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 28 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2025

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Ο 27χρονος διέσχισε τις ΗΠΑ αποφασισμένος να σκοτώσει

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/7/2025