Ρούλα Πισπιρίγκου: «Όταν άκουγα τη φωνή της στην τηλεόραση έτρεμα, περίμενα πώς και πώς να την πιάσουν»
12:00 - 05/04/2022
Μια απίστευτη αποκάλυψη για την Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε στο Πρωινό η μητέρα πρώην συντρόφου της. Όλα ξεκίνησαν όταν πρώην σύντροφος […]
The post Ρούλα Πισπιρίγκου: «Όταν άκουγα τη φωνή της στην τηλεόραση έτρεμα, περίμενα πώς και πώς να την πιάσουν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάτρα – Οι απειλές της Ρούλας Πισπιρίγκου στην μητέρα του πρώην συντρόφου της! «Περίμενα πώς και πώς να την πιάσουν»
Όλα ξεκίνησαν όταν πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε μια ανάρτηση στο Facebook στην οποία ανέφερε: «Δημόσια στο λέω… Θα με βρεις μπροστά σου στο δικαστήριο, δεν πάει να έρθει όλη η ΓΑΔΑ εγώ θα έρθω Πάτρα, μονάχα να προλάβεις να μπεις μέσα». Μετά από αυτή την ανάρτηση, η Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε την μητέρα του […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒΙΝΤΕΟ: Οι απειλές της Ρούλας Πισπιρίγκου στην μητέρα του πρώην συντρόφου της! «Περίμενα πώς και πώς να την πιάσουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Οι απειλές της Ρούλας Πισπιρίγκου στην μητέρα του πρώην συντρόφου της! «Περίμενα πώς και πώς να την πιάσουν»
05/04/2022
Μια απίστευτη αποκάλυψη για την Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε σήμερα στο Πρωινό του Ant1 η μητέρα πρώην συντρόφου της.
Όλα ξεκίνησαν όταν πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε μια ανάρτηση στο Facebook στην οποία ανέφερε: «Δημόσια στο λέω… Θα με βρεις μπροστά σου στο δικαστήριο, δεν πάει να έρθει όλη η ΓΑΔΑ εγώ θα έρθω Πάτρα, μονάχα να προλάβεις να μπεις μέσα».
Μετά από αυτή την ανάρτηση, η Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε την μητέρα του πρώην συντρόφου της και την απείλησε με την ίδια να δηλώνει σχετικά στο Πρωινό:
«Ο τρόπος που μου το
Διαβάστε το στο filathlos.grΡούλα Πισπιρίγκου: Χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο του κελιού της – Συναγερμός στις αρχές για την ασφάλειά της
Ρούλα Πισπιρίγκου: Χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο του κελιού της – Συναγερμός στις αρχές για την ασφάλειά της Η 33χρονη κατηγορούμενη για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πιτσιρίγκου φέρεται να χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο στο κελί της. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Alpha, ο εισαγγελέας θα πάει σήμερα στις […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr