Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλάει λίγο πριν τον Κορυδαλλό: Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με πιστεύει ο Μάνος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου
«Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή», δήλωσε η κατηγορούμενη για τον φόνο της 9χρονης κόρης της
Διαβάστε το στο Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με πιστεύει ο Μάνος – Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή
Ότι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, υποστήριξε η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κρίθηκε προφυλακιστέα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, το βράδυ της Δευτέρας, λίγα λεπτά πριν τη μεταγωγή της, σήμερα, στις φυλακές Κορυδαλλού. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Ρούλα Πισπιρίγκου εκφράζει μια πικρία για τον Μάνο Δασκαλάκη ο οποίος «δεν την πιστεύει» ενώ δηλώνει ότι «περίμενε ότι θα πάει σπίτι της μετά την απολογία. «Μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνο στη κατάθεσή μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου» είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας σε δημοσιογράφο. Η 33χρονη κατηγορούμενη α
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΡούλα Πισπιρίγκου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με πιστεύει ο Μάνος - Δεν υπάρχουν στοιχεία»
Σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινε στο σπίτι της μετά την απολογία της στην ανακρίτρια ήταν η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου όπως ανέφερε η ίδια…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΡούλα Πισπιρίγκου: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με πιστεύει ο Μάνος», ζήτησε τηλεόραση στο κελί
Προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της κόρης της, Τζωρτζίνας, βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (5/4) η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα. Λίγο πριν μεταφερθεί στις φυλακές από τη ΓΑΔΑ όπου κρατούνταν από τη στιγμή της σύλληψής της, η Ρούλα […]
Διαβάστε το στο dete.gr