Ξέσπασε η Πισπιρίγκου: "Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή - Ημουν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι" - Κλάματα και... βρισιές
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάτρα – Ξέσπασε η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή- Ημουν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι»
Λίγο πριν από τη μεταγωγή της από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές Κορυδαλλού, η 33χρονη μίλησε στο STAR, «Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» είπε χαρακτηριστικά. Δείτε το σχετικό […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΡούλα Πισπιρίγκου μέσα από την φυλακή: «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω – Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου» (βίντεο)
Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα είναι ήδη προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για το θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας. Στις φυλακές μεταφέρθηκε σήμερα από τη ΓΑΔΑ, όπου κρατούνταν από τη στιγμή της σύλληψής της. Η ίδια, λίγο πριν από τη μεταγωγή της στον Κορυδαλλό, μίλησε για τις εξελίξεις των […]
Διαβάστε το στο irafina.grΡούλα Πισπιρίγκου: «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» – «Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου»
Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα είναι ήδη προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για το θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας. Στις φυλακές μεταφέρθηκε σήμερα από τη ΓΑΔΑ, όπου κρατούνταν από τη στιγμή της σύλληψής της. Η ίδια, λίγο πριν από τη μεταγωγή της στον Κορυδαλλό, μίλησε για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αποκαλύπτοντας μάλιστα, ότι […]
The post Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» – «Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr