Κατέρρευσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στη φυλακή: Γιατί της ανάβουν τσιγάρα, η αλήθεια για κεφάλι στον τοίχο

16:40 - 05/04/2022

Στο αναρρωτήριο του Κορυδαλλού βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, αναμένοντας τη μεταφορά στο κελί της. Λίγο πριν από τη μεταγωγή της από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές Κορυδαλλού, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε στο STAR και είπε «ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Κατέρρευσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στη φυλακή: Γιατί της ανάβουν τσιγάρα, η αλήθεια για κεφάλι στον τοίχο.

Διαβάστε Περισσότερα στο fimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε τηλεόραση στη φυλακή, ενώ… θα της ανάβουν τα τσιγάρα – Οι πρώτες εικόνες από το κελί

Πρώτο της αίτημα στους υπεύθυνους των φυλακών είναι να έχει τηλεόραση έτσι ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fimes.gr

Ψέματα της Βουγιουκλάκη: Πόσα χρόνια έκρυβε από την ηλικίας της. Δείτε την ταυτότητα [φωτο]

Τα 5 χαρακτηριστικά που δείχνουν ότι ένα παιδί θα βγάλει πολλά χρήματα

Πώς είναι να ζεις σε μια «ντουλάπα»: Αυτά είναι τα νέα μικρο-διαμερίσματα των 8 τ.μ. [video]

Χαμός στα Ζara: Ποιο προϊόν έχει σπάσει τα ταμεία. Το αγοράζουν όλοι, θραύση [φωτο]

Σάσα Σταμάτη: Πώς ήταν η παρουσιάστρια πριν την πλαστική, πού την έκανε [video]

Πώς είναι σήμερα η Ελένη από το Ρετιρέ, γνωστή ηθοποιός Κλαίρη Κατσαντώνη [φωτο]