Ο Δασκαλάκης «αδειάζει» ξανά την Πισπιρίγκου: «Δεν υπήρχε η κεταμίνη στο νοσοκομείο και ήταν μόνη στο δωμάτιο»

17:00 - 05/04/2022

Ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως η εν διαστάσει σύζυγός του Ρούλα Πισπιρίγκου δολοφόνησε, όπως κατηγορείται, την 9χρονη κόρη τους Τζωρτζίνα δηλώνει ο Μάνος Δασκαλάκης.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Μάνος Δασκαλάκης αδειάζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν υπήρχε κεταμίνη στο Παίδων, μόνο αυτή ήταν στο δωμάτιο»

Τι είπε για τις υπόνοιες που αφήνει η σύζυγός του για τον ίδιο και τον πατέρα του

Διαβάστε το στο

Μάνος Δασκαλάκης: «Δεν υπήρχε η κεταμίνη στο νοσοκομείο, η Ρούλα ήταν μόνη στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας»

Δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι υπεύθυνη για τον θάνατο των παιδιών του, ταυτόχρονα όμως ο Μάνος Δασκαλάκης την «αδειάζει» καθώς παραδέχεται ότι ήταν μόνη της στο δωμάτιο της Τζωρτίνας καθώς και ότι στο νοσοκομείο δεν υπήρχε κεταμίνη. Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης στην εφημερίδα ΜΠΑΜ, ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, τονίζει ότι θέλει να μάθει την αλήθεια για τα παιδιά του. «Όχι να το συνειδητοποιήσω… Δεν μπορώ. Νομίζω ότι μιλάμε για άλλη γυναίκα. Ότι μιλάμε για άλλο πρόσωπο. Δεν μπορώ να διανοηθώ, να χωνέψω ότι εγώ για εννέα χρόνια… Όχι για να αποποιηθώ ευθύνες. Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι τόσα άτομα…Έλεγα σε κάθε θάνατο ότι μετανιώνω τόσες ώρες για ν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Μάνος Δασκαλάκης «αδειάζει» εκ νέου την Πισπιρίγκου: «Δεν υπήρχε η κεταμίνη στο νοσοκομείο και ήταν μόνη στο δωμάτιο»

Ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως η εν διαστάσει σύζυγός του Ρούλα Πισπιρίγκου δολοφόνησε, όπως κατηγορείται, την 9χρονη κόρη τους Τζωρτζίνα δηλώνει ο Μάνος Δασκαλάκης. Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα «Μπαμ» προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τον πατέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα που έχασαν μυστηριωδώς […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ο Μάνος Δασκαλάκης «αδειάζει» εκ νέου την Πισπιρίγκου: «Δεν υπήρχε η κεταμίνη στο νοσοκομείο και ήταν μόνη στο δωμάτιο»

«Εμένα μέχρι και τώρα μου λέει «δεν έχω κάνει κάτι», αλλά με βάση αυτά που βρέθηκαν, δεν μπορεί να τα αναιρέσει κανείς» λέει ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου Ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως η εν διαστάσει σύζυγός του Ρούλα Πισπιρίγκου δολοφόνησε, όπως κατηγορείται, την 9χρονη κόρη τους Τζωρτζίνα δηλώνει ο Μάνος Δασκαλάκης. Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης […] The post Ο Μάνος Δασκαλάκης «αδειάζει» εκ νέου την Πισπιρίγκου: «Δεν υπήρχε η κεταμίνη στο νοσοκομείο και ήταν μόνη στο δωμάτιο» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ - Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

Tα Βαρδούσια

Συντάξεις: Αναδρομικά έως 16.500 ευρώ σε 970.000 συνταξιούχους

Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών και αθλητικών εφημερίδων (22-12-2025)

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 τον ΟΦΗ με ανατροπή και ανέβηκε στην κορυφή

Άστατος ο καιρός έως και το τέλος της εβδομάδας – Πού αναμένονται βροχές και που χιόνια