Κώστας Καζάκος: Πολύ ευχαρίστως θα έπαιζα στο "Κόκκινο ποτάμι" αλλά...

13:59 - 07/01/2020

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Καζάκος,  παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο star.gr και στον Βαγγέλη Καράλη και μίλησε για την αποχή του  εδώ και πολλά χρόνια  από την τηλεόραση, τον γιο του Κωνσταντίνο Καζάκο αλλά και για την σύζυγο του Τζένη Κόλλια, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Η τηλεόραση "Η τηλεόραση μου αρέσει πολύ. Πολύ ευχαρίστως θα έπαιζα στο Κόκκινο Ποτάμι, αλλά τα τελευταία χρόνια δε γίνονται καλές παραγωγές. Έχει ξεπέσει. Εξαίρεση αποτελεί η νέα σειρά του Μανουσάκη. Μου αρέσει...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει