Το «καρφί» της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη: Εγώ στη φυλακή και άλλοι έξω κάνουν πάρτι

08:50 - 06/04/2022

Η Ρούλα Πισπιρίγκου «έδειξε» τον Μάνο Δασκαλάκη σε νέα δήλωση τηςΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου για Μάνο Δασκαλάκη: «Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου»

Απαρηγόρητη είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου, στις φυλακές Κορυδαλλού...

Διαβάστε το στο Zougla

Ρούλα Πισπιρίγκου για Μάνο Δασκαλάκη: «Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου»

Απαρηγόρητη είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου, στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη, έξω από το γραφείο της ανακρίτριας, όπου δήλωσε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου για Μάνο Δασκαλάκη: «Μέχρι χθες έλεγε άλλα, λυπάμαι»

Ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε δηλώσεις έξω από το γραφείο της ανακρίτριας και μίλησε για «αδιάσειστα στοιχεία» σε βάρος της συζύγου […] The post Ρούλα Πισπιρίγκου για Μάνο Δασκαλάκη: «Μέχρι χθες έλεγε άλλα, λυπάμαι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου για Μάνο Δασκαλάκη: «Μέχρι χθες έλεγε άλλα»

«Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου, ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα» απαντά στις σημερινές δηλώσεις του συζύγου της

Διαβάστε το στο news.gr

Ξεσπά η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη: «Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου»

Έντονη απογοήτευση εξέφρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη στάση του εν διαστάσει συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη, που δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στα δικαστήρια για την ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας και μίλησε για αδιάσειστα στοιχεία. «Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου, ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα. Μέχρι χθες έλεγε άλλα», δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μιλώντας στο STAR. […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες