Μαρία Μιχαλοπούλου – GNTM: «Δουλεύω σε εταιρεία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης για να μαζέψω ένσημα»

14:20 - 06/04/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία μίλησε για όλους και για To άρθρο Μαρία Μιχαλοπούλου – GNTM: «Δουλεύω σε εταιρεία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης για να μαζέψω ένσημα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Μιχαλοπούλου: Δουλεύω σε εταιρεία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης για να μαζέψω ένσημα

Μιλάει για τη συμμετοχή της στο «GNTM», τις πόρτες που άνοιξε αλλά και… έκλεισε, ενώ αποκαλύπτει το επάγγελμα που ασκεί την παρούσα περίοδο.

Διαβάστε το στο

Μαρία Μιχαλοπούλου: Δουλεύω σε εταιρεία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης για να μαζέψω ένσημα

Όσα αποκάλυψε η Μαρία Μιχαλοπούλου στην τηλεοπτική της συνέντευξη. Οι συνεχείς επεμβάσεις για το επερχόμενη χειρουργείο, στο οποίο και πρέπει να υποβληθεί, έβαλαν… φρένο στην πορεία της Μαρίας Μιχαλοπούλου όπως αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή. “Λόγω του ότι συνεχίζω τις επεμβάσεις για το χέρι μου, το οποίο απαιτεί πρώτον ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Μιχαλοπούλου: Δουλεύω σε εταιρεία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης για να μαζέψω ένσημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η Μαρία Μιχαλοπούλου συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM όπου ήταν η αγρότισσα του διαγωνισμού μοντέλων. Στην συνέχεια, συμμετείχε στη Φάρμα όπου ήταν το μοντέλο του αγροτικού reality. Το νεαρό μοντέλο, το πρωί της Τετάρτης (06/04) παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως αυτό το διάστημα εργάζεται σε εταιρεία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μιχαλοπούλου τόνισε πως «λόγω του ότι συνεχίζω τις επεμβάσεις για το χέρι μου, το οποίο απαιτεί πρώτον να είμαι με επίδεσμο για κάποιες μέρες και δεύτερον δεν μπορώ να σηκώνω βάρη και να του ασκώ πίεση, δεν μπορώ να ασκήσω το μόντελ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαρία Μιχαλοπούλου-GNTM: «Δουλεύω σε εταιρεία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης-Δεν με παίρνουν για διαφήμιση γιατί θα κοιτύν εμένα και όχι το προϊόν» (vid)»

«Επειδή συνεχίζω τις επεμβάσεις για το χέρι μου και επειδή δεν μπορώ να σηκώνω βάρη και να ασκώ πίεση, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Επειδή ήμουν όμως αρκετούς μήνες χωρίς δουλειά, τρελάθηκα μέσα στο σπίτι και έπιασε δουλειά σε τηλεφωνική εξυπηρέτηση για να μαζέψω τα ένσημα», είπα αρχικά η πρώην […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρία Μιχαλοπούλου: «Δουλεύω σε εταιρεία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης»

Η Μαρία Μιχαλοπούλου που γνωρίσαμε μέσα από το GNTΜ και την Φάρμα μίλησε την Τετάρτη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day […] The post Μαρία Μιχαλοπούλου: «Δουλεύω σε εταιρεία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Μαρία Μιχαλοπούλου: "Δουλεύω σε εταιρεία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης για να μαζέψω ένσημα"

"Το GNTM μου άνοιξε πόρτες στον χρηματικό τομέα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της