Δολοφονία Ελένης Τοπαδούδη: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις των γονιών της – «Είμαστε ψυχικά νεκροί»

16:56 - 06/04/2022

Ζήτησαν να παραμείνει η ποινή των ισοβίων και στο Εφετείο

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Τοπαλούδη: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των γονιών της – «Είμαστε ψυχικά νεκροί»

«Εγώ και η μητέρα της Ελένης είμαστε ψυχικά νεκροί». Ήταν τα λόγια του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννη στην συγκλονιστική του κατάθεση ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου όπου δικάζονται σε δεύτερο βαθμό οι δυο νεαροί κατηγορούμενοι για τον βιασμό και την δολοφονία της, το 2018 στη Ρόδο.  «Ξέρετε ποιες ήταν οι τελευταίες λέξεις του παιδιού μου “θα σας βρει ο  πατέρας μου!” Ποιος πατέρας θα μπορούσε να αντέξει να ηχούν αυτές οι λέξεις καθημερινά στα αυτιά του; Όμως αντέχουμε διότι νιώθουνε ένα χρέος απέναντι στην κοινωνία, καμία άλλη γυναίκα να μην κακοποιηθεί» είπε συντετριμμένος ο Γιάννης Τοπαλούδης ο οποίος εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η κόρη του δολοφονήθηκε γιατί αντιστ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζει ο πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Εγώ και η σύζυγός μου είμαστε ψυχικά νεκροί»

Με τις καταθέσεις των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη συνεχίστηκε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της. Πρώτος ανέβηκε στο «βήμα» του μάρτυρα ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης, ο οποίος αρχίζοντας την κατάθεση του, ζήτησε συγγνώμη από το δικαστήριο για τις στιγμές έντασης που υπήρχαν στις […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι