Αγωνία στον Παναθηναϊκό για τον τραυματισμό του Νέντοβιτς

23:10 - 06/04/2022

Αγωνία στον Παναθηναϊκό για τον τραυματισμό του Νέντοβιτς 06/04/2022 Με πολύ κακό τρόπο εξελίχθηκε ο εκτός έδρας αγώνας με την Άλμπα Βερολίνου για τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν μόνο η κακή εμφάνιση, αλλά και ο τραυματισμός του Νέμανια Νέντοβιτς 3:09 πριν από το τέλος της αναμέτρησης. Ο Σέρβος προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ, έμεινε για κάποια δευτερόλεπτα κάτω, σφαδάζοντας από τους πόνους και στη συνέχεια σηκώθηκε με τις δικές του δυνάμεις. Αρχικά διαμαρτυρήθηκε προς διαιτητές και αντιπάλους και ακολούθως περπάτησε προς τον πάγκο της ομάδας του χωρίς βοήθεια, κουτσαίνοντας ελαφρώς, με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Στις πρώτες του δηλώσεις, αμέσω

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναθηναϊκός: Ανησυχία για τον τραυματισμό του Νέντοβιτς

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού με την κατάσταση του Νεμάνια Νέντοβιτς, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάστρεμμα.

Διαβάστε το στο in.gr

Επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του ο Μακέντα

Ο Φεντερίκο Μακέντα επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης 50 ημέρες μετά το χειρουργείο στον αστράγαλο και πλέον φουλάρει για τους αγώνες με Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και Λαμία για το Κύπελλο. The post Επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του ο Μακέντα appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Πρίφτης: «Το χειρότερο είναι ο τραυματισμός του Νέντοβιτς»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πρίφτης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως αυτό που έχει σημασία είναι φανεί η σοβαρότητα της κατάστασης του παίκτη Νέντοβιτς.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»