Θετική στον Covid-19 η Κριστίν Λαγκάρντ
13:06 - 07/04/2022
Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Κριστίν Λαγκάρντ. Η διάγνωση έρχεται λίγες μέρες πριν από την συνεδρίαση της ΕΚΤ, με την ίδια να τονίζει ότι δεν θα επηρεάσει τις λειτουργίες.
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θετική στον κορωνοϊό η Κριστίν Λαγκάρντ
Η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας εμφανίζει ήπια συμπτώματα, ανέφερε η ίδια
Διαβάστε το στο Θετική στον κορονοϊό και η Κριστίν Λαγκάρντ
Με μια ανάρτησή της στο twitter η Πρόεδρος της ΕΚΤ, Κριστίν Λαγκάρντ ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κορονοϊό. «Σήμερα το πρωί βρέθηκα θετική στον κορονοϊό. Είμαι εμβολιασμένη με όλες τις δόσεις και τα συμπτώματά μου είναι ευτυχώς σχετικά ελαφρά. Θα εργαστώ από το σπίτι μου στην Φρανκφούρτη μέχρι να συνέλθω εντελώς. Δεν υπάρχει καμία επίπτωση ... Περισσότερα
To άρθρο Θετική στον κορονοϊό και η Κριστίν Λαγκάρντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Θετική στον κορωνοϊό η Κριστίν Λαγκάρντ
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Κριστίν Λαγκάρντ, διαγνώστηκε σήμερα θετική στην Covid-19.
Διαβάστε το στο thebest.grΘετική στον κορωνοϊό η Κριστίν Λαγκάρντ
Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ.
Διαβάστε το στο real.grΘετική στον κορωνοϊό η Κριστίν Λαγκάρντ
Θετική στον κορωνοϊό διεγνώσθη η πλήρως εμβολιασμένη Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ, όπως ανακοίνωσε η ίδια σήμερα, μέσα από ένα μήνυμα στο Twitter.
Το άρθρο Θετική στον κορωνοϊό η Κριστίν Λαγκάρντ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΘετική στον κορονοϊό η Κριστίν Λαγκάρντ
Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ, όπως ανακοίνωσε η ίδια σήμερα, μέσα από ένα μήνυμα στο Twitter. Συγκεκριμένα, η κ. Λαγκάρντ αναφέρει: «Σήμερα το διαγνώστηκα θετική στον Covid-19. Είμαι πλήρως εμβολισμένη και τα συμπτώματα μου είναι ευτυχώς αρκετά ελαφριά. Θα εργαστώ από το σπίτι στην Φρανκφούρτη μέχρι να αναρρώσω […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΘετική στον κορωνοϊό η Κριστίν Λαγκάρντ
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Κριστίν Λαγκάρντ, διαγνώστηκε σήμερα θετική στην Covid-19.
Διαβάστε το στο lykavitos.gr