Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι αποκάλυψε η αδελφή της για τον θάνατο της Ίριδας – «Η Ρούλα και ο Μάνος βρήκαν το πανάκι»
07:28 - 08/04/2022
Την ιδια ώρα, για πρώτη φόρα μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η αδελφή της μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κωνσταντίνα Τσεγγενέ. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου περιέγραψε τα όσα διαδραματίστηκαν όταν χάθηκε η μικρή Ίριδα, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώην γαμπρό της, Μάνο Δασκαλάκη. «Η Ρούλα προσπαθεί να είναι όσο πιο δυνατή μπορεί. […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι αναρτήσεις για το θάνατο της Ίριδας – «Ένα ξημέρωμα μού έφυγες και εσύ για το μεγάλο ταξίδι»
Νεύρα προκάλεσαν στους παρουσιαστές του Πρωινού οι αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Facebook λίγο μετά το θάνατο της Ίριδας. «Σαν σήμερα σου έδωσα ζωή μικρή μου μπισκοτούλα. Όμως, δε προλάβαμε να σου κάνουμε το πρώτο σου πάρτι, να ακούσεις και εσύ χρόνια πολλά. Σε χάρηκα μόνο έξι μήνες και ξαφνικά, ένα ξημέρωμα μου έφυγες και εσύ για το μεγάλο ταξίδι. Σπάνιο παιδί και εσύ όπως και η αιτία θανάτου σου και έτσι απλά το σπίτι μας άδειασε και έμεινε βουβό από γελάκια και φωνούλες και η μόνη ανάμνηση το γέλιο σου ακούγοντας “πλάθω κουλουράκια”» έγραφε. «Χρόνια αγγελικά και παραδεισένια όμορφή μου Ιριδούλα να γιορτάσεις με τη Μαλένα μας εκεί ψηλά και να μας προσέχετε και πιο πο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΡούλα Πισπιρίγκου: Τι απαντά μέσα από τη φυλακή για τις χαρτορίχτρες, τους μπράβους και τον Μάνο Δασκαλάκη
Η Ρούλα Πισπιρίγκου περνάει τις πρώτες της ημέρες στον Κορυδαλλό και απαντάει στα όσα ακούγονται για την ίδια και την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας. Η 33χρονη μίλησε στο STAR για όσα έχουν πει ανώνυμα οι «χαρτορίχτρες» και φίλοι του ζευγαριού για την ίδια, αλλά και τις καταγγελίες ότι θα έβαζε μπράβους να χτυπήσουν τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη. «Δεν έχουν καμία σχέση αυτά με την πραγματικότητα, τα θεωρώ αστεία. Δεν ασχολούμαι με τον Μάνο, με νοιάζει να αποδείξω την αθωότητά μου», ανέφερε η κατηγορούμενη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως μετέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, είναι ενοχλημένη με όσους μιλούν εις βάρος της ανών
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΡούλα Πισπιρίγκου: Μέθοδος ανίχνευσης αλήθειας για το θάνατο της Τζωρτζίνας – Γιατί ο εγκέφαλος δεν μπορεί να πει ψέματα
Τετάρτη 30 Μαρτίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα οδηγείται φορώντας χειροπέδες στη ΓΑΔΑ κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Η ελληνική κοινωνία φανερά σοκαρισμένη παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση. Η 33χρονη επιμένει πως είναι αθώα. Μάλιστα για να αποδείξει την αθωότητά της ζητά να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους… Τι είναι όμως η μέθοδος ανίχνευσης αλήθειας και ψεύδους; Μπορεί τελικά να βοηθήσει ώστε να αποσαφηνιστεί ο ρόλος της Ρούλας Πισπιρίγκου στον θάνατο της Τζωρτζίνας; Το εν λόγω τεστ είναι αξιόπιστο; Μπορεί να βοηθήσει στη διαλεύκανση ανάλογων περιπτώσεων; Μπορούν οι ανακριτικές
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr