Μαρτυρία που "καίει" την Πισπιρίγκου: "Αν αρρωστήσει το παιδί, θα γυρίσει πίσω ο Μάνος;"
07:52 - 08/04/2022
Μία αποκαλυπτική μαρτυρία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Τι έψαχνε για τον Δασκαλάκη.
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάτρα: Νέα μαρτυρία σοκ για τη Ρούλα – Σκεφτόταν να αρρωστήσει το παιδί για να γυρίσει ο Μάνος
Δεν έχουν τέλος οι μαρτυρίες σχετικά με την έγκλειστη στην φυλακή Κορυδαλλού Ρούλα Πισπιρίγκου
Διαβάστε το στο tovimaΝεκρά παιδιά στην Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αν αρρωστήσουν τα παιδιά θα γυρίσει ο Μάνος;»
Δεν έχουν τέλος οι μαρτυρίες σχετικά με την έγκλειστη στην φυλακή Κορυδαλλού Ρούλα Πισπιρίγκου και την υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. «Ονομάζομαι Α.Ν. και θέλω να σας πω, κι αυτό είμαι διατεθειμένη να το καταθέσω και ενόρκως στην Εισαγγελία ή στην Αστυνομία, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου με είχε ρωτήσει στη διάρκεια […]
Το άρθρο Νεκρά παιδιά στην Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αν αρρωστήσουν τα παιδιά θα γυρίσει ο Μάνος;» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΝεκρά παιδιά στην Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αν αρρωστήσουν τα παιδιά θα γυρίσει ο Μάνος;»
«Ονομάζομαι Α.Ν. και θέλω να σας πω, κι αυτό είμαι διατεθειμένη να το καταθέσω και ενόρκως στην Εισαγγελία ή στην Αστυνομία, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου με είχε ρωτήσει στη διάρκεια του «καφέ» αν ο άνδρας της επιστρέψει πίσω από τη στιγμή που το παιδί της αρρωστήσει»! Η καταγγελία που έγινε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» σοκάρει. Η […]
The post Νεκρά παιδιά στην Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αν αρρωστήσουν τα παιδιά θα γυρίσει ο Μάνος;» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΚαταγγελία-φωτιά για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Σκεφτόταν να αρρωστήσει το παιδί για να γυρίσει ο Μάνος»
Σε μια καταγγελία που «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου προχώρησε μια γυναίκα στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»
Διαβάστε το στο astrology.grΡούλα Πισπιρίγκου: «Σκεφτόταν να αρρωστήσει το παιδί για να γυρίσει ο Μάνος» – Σοκάρει η νέα μαρτυρία
«Ξέρεις κανέναν που να δέρνει για να τον κάνει τόπι στο ξύλο εκ μέρους μου; Θα σε κάνω χρυσή»
Διαβάστε το στο news.grΝέα καταγγελία για την Πισπιρίγκου: “Αν αρρωστήσει το παιδί, ο άντρας μου θα επιστρέψει;” (VIDEO)
«Ονομάζομαι Α.Ν. και θέλω να σας πω, κι αυτό είμαι διατεθειμένη να το καταθέσω και ενόρκως στην Εισαγγελία ή στην Αστυνομία, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου με είχε ρωτήσει στη διάρκεια του «καφέ» αν ο άνδρας της επιστρέψει πίσω από τη στιγμή που το παιδί της αρρωστήσει»!
Η καταγγελία που έγινε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» σοκάρει. Η εφημερίδα έχει στη διάθεσή της τα πλήρη στοιχεία της γυναίκας, η οποία γραπτώς μάς δήλωσε πρόθυμη να καταθέσει τα πάντα στις Αρχές.
«Μέχρι τώρα δεν το έκανα. Φοβόμουν. Ομως, μετά από όλα αυτά που ακούω κι από τη στιγμή που η γυναίκα αυτή βρίσκεται στην φυλακή, αποφάσισα να μιλήσω. Μία φίλη είχε πληροφορηθεί ότι η συγκεκριμένη γυναίκα, δηλαδή η Ρούλα Πισπιρίγκου, αναζητούσ
Διαβάστε το στο grtimes.gr