Φως στο Τούνελ: Μάνος Δασκαλάκης – Θέλω να μπω στο κελί για 30 λεπτά και ας πάω εγω φυλακή μετά

08:42 - 08/04/2022

Νέες αποκαλύψεις από τον Μάνο Δασκαλάκη σήμερα, στο Φως στο Τούνελ και την Αγγελική Νικολούλη! Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φως στο Τούνελ – Μάνος Δασκαλάκης στη Νικολούλη: Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της Ρούλας

Συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη και στο «Φως στο Τούνελ» έχει δώσει ο Μάνος Δασκαλάκης για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, μετά την προφυλάκιση της εν διαστάσει συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου, που θα προβληθεί σήμερα το βράδυ από το Mega. Την πολυαναμενόμενη συνέντευξη επιβεβαίωσε η παρουσιάστρια χθες μέσω μιας σειράς instastories. Στο τρέιλερ της εκπομπής, που αναμένεται να σπάσει και πάλι ρεκόρ τηλεθέασης, ο Μάνος Δασκαλάκης ακούγεται να λέει: «Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ειλικρινά σου μιλάω. Ας μπω εγώ φυλακή μετά». Στη συνέχεια, η Αγγελική Νικολούλη τον ρωτά για κάποιο όνειρο: «Σε εκείνο το όνειρο, εσύ τι θα απαντούσες στην Τζω

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φως στο Τούνελ – Μάνος Δασκαλάκης: Αν αποδειχτεί και για τα άλλα δύο παιδιά, ας με αφήσουν στο κελί μισή ώρα και ας πάω φυλακή

Ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη λίγη ώρα αφότου βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής. Ο Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξη που μεταδόθηκε στο Φως στο Τούνελ χθες Παρασκευή (8/4) με ψυχραιμία αναφέρθηκε στην εν διαστάσει πλέον σύζυγό του, αλλά και στις κατηγορίες εις βάρος της για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους. Στο πρώτο μέρος της συνομιλίας του με την δημοσιογράφο αναφέρθηκε γενικά στη σχέση του με την μητέρα των παιδιών του. Η γνωριμία με τη μητέρα των παιδιών του, η πρώτη εγκυμοσύνη και η απόπειρα αυτοκτονίας. «Γ… τον έρωτα. Τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω; Για ποιον έρωτα μιλ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λύγισε ο Δασκαλάκης: «Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ας πάω εγώ στη φυλακή μετά»

Λύγισε ο Δασκαλάκης: «Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ας πάω  εγώ στη φυλακή μετά» Ο Μάνος Δασκαλάκης «σπάει» τη σιωπή του και μιλάει στην Αγγελική Νικολούλη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και το χαμό των παιδιών του. Λίγες ώρες πριν την προβολή της εκπομπής «Φως στο τούνελ» κυκλοφόρησε τρέιλερ της συνέντευξης που θα μας καθηλώσει. «Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Φως στο Τούνελ – Μάνος Δασκαλάκης στη Νικολούλη: «Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της Ρούλας» (VIDEO)

Συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη και στο «Φως στο Τούνελ» έχει δώσει ο Μάνος Δασκαλάκης για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, μετά την προφυλάκιση της εν διαστάσει συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου, που θα προβληθεί σήμερα το βράδυ από το Mega. Την πολυαναμενόμενη συνέντευξη επιβεβαίωσε η παρουσιάστρια χθες μέσω μιας σειράς instastories. Στο τρέιλερ της εκπομπής, που αναμένεται να σπάσει και πάλι ρεκόρ τηλεθέασης, ο Μάνος Δασκαλάκης ακούγεται να λέει: «Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ειλικρινά σου μιλάω. Ας μπω εγώ φυλακή μετά». Στη συνέχεια, η Αγγελική Νικολούλη τον ρωτά για κάποιο όνειρο: «Σε εκείνο το όνειρο, εσύ τι θα απαντούσες στην Τζωρτζίνα;». «

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Πάτρα – Μάνος Δασκαλάκης: «Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί και ας πάω εγώ στη φυλακή μετά»

Η Αγγελική Νικολούλη συνάντησε τον Μάνο Δασκαλάκη και απόψε θα προβληθεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη! Είναι σίγουρα μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. Το Mega ήδη προβάλλει το τρέιλερ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» με τον Μάνο Δασκαλάκη να εκφράζει την οργή του και την επιθυμία του να βρεθεί έστω για λίγο στο κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου. […] The post Πάτρα – Μάνος Δασκαλάκης: «Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί και ας πάω εγώ στη φυλακή μετά» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!