Μάνος Δασκαλάκης: Τι έκανε μετά το μνημόσυνο της Μαλένας;

13:18 - 08/04/2022

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ένας φίλος του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και έκανε...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάνος Δασκαλάκης: Η Ίριδα γεννήθηκε για την Τζωρτζίνα

Ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρθηκε στην Ίριδα, το μωρό της οικογένειας στην Πάτρα που πέθανε δεύτερο στη σειρά. Όπως είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» το παιδί αυτό «γεννήθηκε για την Τζωρτζίνα». «Δύο χρόνια μετά το χαμό της Μαλένας γεννήθηκε η Ίριδα. Ζητούσε κάθε μέρα η Τζωρτζίνα ένα αδελφάκι. Από τη Μαλένα και ... Περισσότερα To άρθρο Μάνος Δασκαλάκης: Η Ίριδα γεννήθηκε για την Τζωρτζίνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μάνος Δασκαλάκης: Είχε δηλώσει συμμετοχή και σε άλλο reality, λίγο μετά τη γέννηση της Ίριδας

Ο Μάνος Δασκαλάκης πέρασε χθες το κατώφλι της 18ης ανακρίτριας και πλέον και επίσημα βρίσκεται «απέναντι» To άρθρο Μάνος Δασκαλάκης: Είχε δηλώσει συμμετοχή και σε άλλο reality, λίγο μετά τη γέννηση της Ίριδας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μάνος Δασκαλάκης: Τι μου είπε η Ρούλα για την κεταμίνη

Για τις εξελίξεις με τους θανάτους των τριών παιδιών του και τις σχέσεις του με τη σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη στο MEGA.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»