Η Ρούλα Πισπιρίγκου ξεσπά από τη φυλακή: «Εσάς τι σας νοιάζει αυτό; Δεν έχω ασχοληθεί με τα body language»
16:34 - 08/04/2022
Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται προφυλακισμένη καθώς κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου […]
The post Η Ρούλα Πισπιρίγκου ξεσπά από τη φυλακή: «Εσάς τι σας νοιάζει αυτό; Δεν έχω ασχοληθεί με τα body language» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρούλα Πισπιρίγκου: Εσάς τι σας νοιάζει αυτό; Δεν έχω ασχοληθεί με τα body language
Λίγες ημέρες μετά την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, μίλησε στην εκπομπή «T-Live» του Alpha. Συγκεκριμένα, η Ρούλα Πισπιρίγκου, στις 24 Φεβρουαρίου παραχώρησε τηλεφωνική συνέντευξη στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουργού και απάντησε στις ερωτήσεις της. Η συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου – Θα ήθελα πάρα πολύ να μου εξηγήσετε κάποια πράγματα. Όπως; – Όπως το θέμα με τις αναρτήσεις που κάνατε στην ομάδα για τις μαμάδες που ήσασταν στο facebook. Να σας κάνω μια ερώτηση; – Ναι. Εσάς τι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΡούλα Πισπιρίγκου: «Εσάς τι σας νοιάζει αυτό; Δεν έχω ασχοληθεί με τα body language»
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Εσάς τι σας νοιάζει αυτό; Δεν έχω ασχοληθεί με τα body language»
08/04/2022
Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «T live» και την Γιώτα Κηπουρού, στις 24 Φεβρουαρίου, λίγα 24ωρα μετά τη συνέντευξή που είχε δώσει μαζί με τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη στο Star. Τα όσα λέει σε αυτή την τηλεφωνική συνέντευξη προκαλούν αίσθηση σε αρκετά σημεία της κουβέντας…
Ρούλα Πισπιρίγκου: Εσάς τι σας νοιάζει αυτό;
Θα ήθελα πάρα πολύ να μου εξηγήσετε κάποια πράγματα.
Όπως;
Όπως το θέμα με τις αναρτήσεις που κάνατε στην ομάδα για τις μαμάδες που ήσασταν στο facebook.
Να σας κάνω μια ερώτηση;
Ναι.
Εσάς τι σας νοιάζει αυτό;
Σας ρωτώ γιατί
Διαβάστε το στο filathlos.gr