Ρούλα Πισπιρίγκου: Ψύχραιμη και σίγουρη για την αθωότητά της – «Καρφιά» για τον Μάνο Δασκαλά

16:44 - 08/04/2022

Ψύχραιμη χαρακτήρισε τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο δικηγόρος της Κωνσταντίνος Ζαρδάς, μετά το τέλος της επίσκεψής του στις φυλακές Κορυδαλλού.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Η αδερφή μου είναι αθώα – Απαξιεί να μιλήσει για τον Μάνο Δασκαλάκη»

Για τις τελευταίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας μίλησε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!». Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και όσα της είπε η αδερφή της στο επισκεπτήριο. «Σήμερα δεν έχω ... Περισσότερα To άρθρο Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Η αδερφή μου είναι αθώα – Απαξιεί να μιλήσει για τον Μάνο Δασκαλάκη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν ασχολούμαι με τον Μάνο Δασκαλάκη»

Η προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Ρούλα Πισπιρίγκου, απαντά μέσα από τις φυλακές σε όλα όσα έχουν ακουστεί για εκείνη τις τελευταίες μέρες…

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αδερφή της απαντά για τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη

Για το πως εξέλαβε τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη, Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε η αδερφή της, Δήμητρα στο Χαμογέλα και Πάλι. […] The post Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αδερφή της απαντά για τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες