Ρούλα Πισπιρίγκου: Ψύχραιμη και σίγουρη για την αθωότητά της – «Καρφιά» για τον Μάνο Δασκαλά
16:44 - 08/04/2022
Ψύχραιμη χαρακτήρισε τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο δικηγόρος της Κωνσταντίνος Ζαρδάς, μετά το τέλος της επίσκεψής του στις φυλακές Κορυδαλλού.Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Η αδερφή μου είναι αθώα – Απαξιεί να μιλήσει για τον Μάνο Δασκαλάκη»
Για τις τελευταίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας μίλησε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!». Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και όσα της είπε η αδερφή της στο επισκεπτήριο. «Σήμερα δεν έχω ... Περισσότερα
To άρθρο Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Η αδερφή μου είναι αθώα – Απαξιεί να μιλήσει για τον Μάνο Δασκαλάκη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν ασχολούμαι με τον Μάνο Δασκαλάκη»
Η προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Ρούλα Πισπιρίγκου, απαντά μέσα από τις φυλακές σε όλα όσα έχουν ακουστεί για εκείνη τις τελευταίες μέρες…
Διαβάστε το στο tanea.grΡούλα Πισπιρίγκου: Η αδερφή της απαντά για τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη
Για το πως εξέλαβε τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη, Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε η αδερφή της, Δήμητρα στο Χαμογέλα και Πάλι. […]
The post Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αδερφή της απαντά για τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr