Μάρκος Σεφερλής: Γιατί δεν απάντησε στα επικριτικά σχόλια για το «Super Mammy» – «Στόχος είναι να σταματήσω να υπάρχω»
20:56 - 08/04/2022
Έντονη κριτική δέχθηκε ο Μάρκος Σεφερλής μετά την πρεμιέρα της νέας του σειράς «Super Mammy» στον Ant1. Την ερχόμενη Κυριακή, ο Μάρκος Σεφερλής θα υποδυθεί ξανά την Χαρίκλεια στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς. Για ποιο λόγο όμως ο Μάρκος Σεφερλής δεν έχει απαντήσει μέχρι τώρα στα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε για το νέο του επαγγελματικό βήμα; Την απάντηση έδωσε ο ίδιος μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Με ρωτάτε γιατί δεν βγήκα να απαντήσω σε όλα αυτά που μου προσάπτουν όλες αυτές τις μέρες. Εδώ δεν βγήκα να πανηγυρίσω για τη σαρωτική νίκη μου εναντίον της κυρίας Ακρίτα κατά την οποία με μία απόφαση οδοστρωτήρα της ελληνικής Δικαιοσύνης καταδικάστηκε για όλους
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Μάρκος Σεφερλής λύνει τη σιωπή του για τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε το Super Mammy: «Στόχος κάποιων είναι να σταματήσω να υπάρχω» (vid)
Ο κωμικός ηθοποιός εξήγησε τον λόγο που δεν απάντησε στα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε η σειρά του «Super Mammy».
Διαβάστε το στο Μάρκος Σεφερλής: Η απάντηση στην Ακρίτα και τους επικριτές του - "Στόχος τους να σταματήσω να υπάρχω" [Βίντεο]
"Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να βλέπουν τον κόσμο να γελάει και ο Μάρκος Σεφερλής το κάνει χρόνια αυτό και με μεγάλη επιτυχία", λέει ο γνωστός κωμικός
Διαβάστε το στο thetoc.grΜάρκος Σεφερλής: H απάντηση στα επικριτικά σχόλια για το “Super Mammy”- «Στόχος κάποιων είναι να σταματήσω να υπάρχω»
Μάρκος Σεφερλής: «Ίσως είμαι ο μόνος κωμικός που έχει μαζί του τα μικρά παιδιά. Τα μικρά παιδιά δεν τα ξεγελάς, έχουν ένστικτο».
Διαβάστε το στο neolaia.grΜάρκος Σεφερλής: Ο λόγος που δεν απάντησε στα επικριτικά σχόλια για το Super Mammy
O Μάρκος Σεφερλής θέλησε να δώσει μια απάντηση για την έντονη κριτική που δέχθηκε μετά την πρεμιέρα της νέας του σειράς Super Mammy στον Ant1. Ο ηθοποιός μέσα από μια νάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagtam ανέφερε για ποιο λόγο δεν έχει απαντήσει μέχρι τώρα στα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε για το νέο του επαγγελματικό […]
The post Μάρκος Σεφερλής: Ο λόγος που δεν απάντησε στα επικριτικά σχόλια για το Super Mammy appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr