Δήμητρα Ματσούκα: Πλήρωσα 500.000 δραχμές για να αποσυρθεί εξώφυλλο μου σε περιοδικό

21:02 - 08/04/2022

Η ηθοποιός αποκαλύπτει τι συνέβη το 2014 και έκτοτε σταμάτησε να φωτογραφίζεται για περιοδικά

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Ματσούκα: Είχα δώσει 500.000 για να μη μπει εξώφυλλό μου το 2004! (VID)

Η ηθοποιός αναλυτικότερα, κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4», στην ΕΡΤ και όταν η κουβέντα έφτασε στα εξώφυλλα των περιοδικών, η ίδια προέβη σε μία αποκάλυψη. Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε στο εξώφυλλο που ήθελε να πληρώσει για να μη βγει, αλλά και στο εξώφυλλο που την έκανε να πάρει την απόφαση να μην […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι