Μάνος Δασκαλάκης: Έμαθα ότι η Ρούλα έχει άλλον άνδρα, μου το επιβεβαίωσε η ίδια
21:34 - 08/04/2022
Ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να κατέθεσε πως έμαθε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε σχέση με άλλον άνδρα, κάτι που όπως υποστήριξε ο ίδιος του το επιβεβαίωσε η 33χρονη. Σύμφωνα με το STAR ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι: «Δύο με τρεις ημέρες πριν τον θάνατο της Ίριδας είχα φύγει από το σπίτι και έμενα με τους γονείς μου. Έμαθα ότι η σύζυγός μου είχε βρει έναν άλλον άνδρα, πράγμα που μου επιβεβαίωσε και η ίδια». Στην ερώτηση για το αν ζήτησε διαζύγιο, ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να απάντησε: «Όχι, απλώς έφυγα από το σπίτι χωρίς να της ανακοινώσω κάτι. Τέτοιου είδους ανακοίνωση έκανα αφού επήλθε ο θάνατος της Ίριδας». Ο Μάνος Δασκαλάκης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του καναλιού,
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάνος Δασκαλάκης: Εάν αποδειχτεί ότι η Ρούλα δολοφόνησε και τα άλλα δύο παιδιά θα μπω στο κελί να τη σκοτώσω
Στην εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ο πατέρας των τριών κοριτσιών κράτησε ξεκάθαρη στάση απέναντι στην εν διαστάσει σύζυγό του...
Διαβάστε το στο ZouglaΜάνος Δασκαλάκης: Αν αποδειχτεί ότι η Ρούλα σκότωσε τα άλλα δύο παιδιά θα μπω στο κελί να τη σκοτώσω
Στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε ο Μάνος Δασκαλάκης πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών από την…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBomb