Ο Μάρκος Σεφερλής δίνει σαφή απάντηση – «Είμαι με έργα και όχι λόγια δίπλα στις ευπαθείς ομάδες»

22:04 - 08/04/2022

Θύελλα αντιδράσεων και… διαδικτυακών σχολίων προκάλεσε ο Μάρκος Σεφερλής με το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, […] The post Ο Μάρκος Σεφερλής δίνει σαφή απάντηση – «Είμαι με έργα και όχι λόγια δίπλα στις ευπαθείς ομάδες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Super Mammy - Σεφερλής: Είμαι με έργα και όχι λόγια δίπλα στις ευπαθείς ομάδες

«Αυτή είναι η απάντησή μου» γράφει στην ανάρτησή του στο Instagram ο ηθοποιός - Το βίντεο που ανέβασε - «Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω όλα αυτά τα χρόνια, τον κόσμο να γελάει και μιλάω για κόσμο όλων των ηλικιών»

Διαβάστε το στο

Ο Μάρκος Σεφερλής δίνει σαφή απάντηση – «Είμαι με έργα και όχι λόγια δίπλα στις ευπαθείς ομάδες»

Θύελλα αντιδράσεων και… διαδικτυακών σχολίων προκάλεσε ο Μάρκος Σεφερλής με το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στον ΑΝΤ1. Ο λόγος για την κωμική σειρά «Super Mammy» όπου ο λαοφιλής κωμικός ερμηνεύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτόν της μαμάς Χαρίκλειας. Διατηρώντας σιγή προς τους επικριτές του, ως το βράδυ της Παρασκευής, ο Μάρκος […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μάρκος Σεφερλής – «Είμαι με έργα και όχι λόγια δίπλα στις ευπαθείς ομάδες»

Θύελλα αντιδράσεων και… διαδικτυακών σχολίων προκάλεσε ο Μάρκος Σεφερλής με το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στον ΑΝΤ1. Ο λόγος για την κωμική σειρά «Super Mammy» όπου ο λαοφιλής κωμικός ερμηνεύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτόν της μαμάς Χαρίκλειας. Διατηρώντας σιγή προς τους επικριτές του, ως το βράδυ της Παρασκευής, ο Μάρκος […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ο Μάρκος Σεφερλής δίνει σαφή απάντηση - «Είμαι με έργα και όχι λόγια δίπλα στις ευπαθείς ομάδες»

Απάντηση "κόλαφο" δίνει ο Μάρκος Σεφερλής στους επικριτές του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο