Μάνος Δασκαλάκης: Είδα την Τζωρτζίνα ζωντανή και τη Ρούλα νεκρή
02:42 - 09/04/2022
Μάνος Δασκαλάκης: Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική ΝικολούληΠερισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάνος Δασκαλάκης: Είδα την Τζωρτζίνα δύο ημέρες πριν τη σύλληψη στον ύπνο μου - Εκείνη ήταν ζωντανή και η Ρούλα νεκρή
«Η Τζωρτζίνα έδειξε τη δικαίωση και για τα αδελφάκια της. Την ευχαριστώ γι’ αυτό και επειδή βοήθησε να φανεί η αλήθεια για όλα» τόνισε ο πατέρας των τριών κοριτσιών
Διαβάστε το στο Μάνος Δασκαλάκης: «Είδα την Τζωρτζίνα ζωντανή και τη Ρούλα νεκρή…»
«Η Τζωρτζίνα έδειξε τη δικαίωση και για τα αδελφάκια της. Την ευχαριστώ γι’ αυτό και επειδή βοήθησε να φανεί η αλήθεια για όλα» τόνισε ο Μάνος Δασκαλάκης
Διαβάστε το στο Μάνος Δασκαλάκης: «Είδα την Τζωρτζίνα ζωντανή και τη Ρούλα νεκρή…»
«Η Τζωρτζίνα έδειξε τη δικαίωση και για τα αδελφάκια της. Την ευχαριστώ γι’ αυτό και επειδή βοήθησε να φανεί η αλήθεια για όλα» τόνισε ο Μάνος Δασκαλάκης
Διαβάστε το στο tovimaΔασκαλάκης: «Είδα την Τζωρτζίνα ζωντανή και τη Ρούλα νεκρή…»
Στην εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στο «Τούνελ», ο πατέρας των τριών κοριτσιών Μάνος Δασκαλάκης κράτησε ξεκάθαρη στάση απέναντι στην εν διαστάσει σύζυγό του, απείλησε πως θα τη σκοτώσει εάν επαληθευτούν οι κατηγορίες, ενώ αναφέρθηκε και σε έναν ανατριχιαστικό οιωνό.
Διαβάστε το στο thebest.grΠάτρα: «Είδα την Τζωρτζίνα ζωντανή και τη Ρούλα νεκρή…», είπε στο «Φως στο Τούνελ» ο Μάνος Δασκαλάκης
Το όνειρο που σημάδεψε τον 30χρονο πατέρα, πριν συλληφθεί η σύζυγός του, όπως το εκμυστηρεύτηκε στην Αγγελική Νικολούλη - Όλη η αποκαλυπτική συνέντευξη
Διαβάστε το στο news.grΜάνο Δασκαλάκης – Φως στο Τούνελ: «Είδα την Τζωρτζίνα ζωντανή και τη Ρούλα νεκρή…» – Μιλάει από τον τάφο της και η Μαλένα – ΒΙΝΤΕΟ
Καθηλωτικό ήταν το «Φως στο Τούνελ» για ένα ακόμα βράδυ Παρασκευής. Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα, σε μία εκ βαθέων συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη, έδωσε απαντήσεις για όλα. Ο ίδιος βρίσκεται πλέον απέναντι από την εν διαστάσει σύζυγό του και υποστηρίζει τις κατηγορίες εναντίον της. Η Ρούλα προφυλακίστηκε […]
Διαβάστε το στο dete.grΜάνος Δασκαλάκης: «Είδα την Τζωρτζίνα ζωντανή και τη Ρούλα νεκρή…» (VIDEO)
Στην εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στο «Τούνελ», ο πατέρας των τριών κοριτσιών κράτησε ξεκάθαρη στάση απέναντι στην εν διαστάσει σύζυγό του, απείλησε πως θα τη σκοτώσει εάν επαληθευτούν οι κατηγορίες, ενώ αναφέρθηκε και σε έναν ανατριχιαστικό οιωνό.
«Θα σταθώ απέναντί της. Αν σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θα την είχα σκοτώσει, δε θα φτάναμε μέχρι εδώ, ούτε μέχρι τη σύλληψη. Μιλάμε για τα παιδιά μου, ποιος πατέρας θα άφηνε τα παιδιά του έτσι; Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά, για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της. Θα τη σκοτώσω και ας μπω εγώ φυλακή μετά.»
«Την Τζωρτζίνα την είδα δύο ημέρες πριν τη σύλληψη της Ρούλας στον ύπνο μου. Ήταν ζων
Διαβάστε το στο grtimes.gr