7ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών - Γεωργιάδης: Η Ευρώπη θα αναγκαστεί να πάρει ίσως πιο σκληρές αποφάσεις έναντι της Ρωσίας
09:52 - 09/04/2022
Η Ευρώπη θα αναγκαστεί να πάρει ίσως πιο σκληρές αποφάσεις στο μέλλον. Δεν μπορώ να κάνω την πρόβλεψη ποιες θα είναι αυτές, αλλά θέλω να είμαι σαφής και να είναι ένα μήνυμα που πιστεύω πρέπει να είναι ευρωπαϊκό μήνυμα σαφές προς τη Ρωσία: δεν μπορείς να σκοτώνεις άμαχο πληθυσμό και να μένεις ατιμώρητος ...
Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών - Δένδιας: Η Τουρκία πρέπει να άρει το casus belli, διατηρούμε επιφυλάξεις για τον εξοπλισμό της
«Οι θέσεις της Ελλάδας απέναντι στην Ουκρανία είναι ακριβώς οι θέσεις της Ελλάδας στο Κυπριακό», είπε ο υπουργός Εξωτερικών στο Φόρουμ των Δελφών - «Ολοζώντανος ο αγωγός EastMed», πρόσθεσε
Διαβάστε το στο Γεωργιάδης: Η Ευρώπη θα αναγκαστεί να πάρει ίσως πιο σκληρές αποφάσεις στο μέλλον έναντι της Ρωσίας
Η αντίδραση της Ευρώπης από την εισβολή και μετά με κάνει περήφανο που είμαι Ευρωπαίος, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συζήτηση που έλαβε χώρα στο πλαίσιο του 7ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Διαβάστε το στο tovimaΓεωργιάδης: Η Ευρώπη θα αναγκαστεί να πάρει πιο σκληρές αποφάσεις έναντι της Ρωσίας
«Πιστεύω ότι το μέλλον της Ευρώπης δεν μπορεί παρά να είναι μία Ομοσπονδία» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης σε συζήτηση στο πλαίσιο του 7ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
The post Γεωργιάδης: Η Ευρώπη θα αναγκαστεί να πάρει πιο σκληρές αποφάσεις έναντι της Ρωσίας appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.gr7ο Φόρουμ Δελφών - Γεωργιάδης: Η Ευρώπη θα αναγκαστεί να πάρει ίσως πιο σκληρές αποφάσεις στο μέλλον έναντι της Ρωσίας
7ο Φόρουμ Δελφών - Γεωργιάδης: Η Ευρώπη θα αναγκαστεί να πάρει ίσως πιο σκληρές αποφάσεις στο μέλλον έναντι της Ρωσίας ekomninou
Σαβ, 09/04/2022 - 10:30
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΆδωνις Γεωργιάδης: Η Ευρώπη θα αναγκαστεί να πάρει ίσως πιο σκληρές αποφάσεις έναντι της Ρωσίας
Η Ευρώπη θα αναγκαστεί να πάρει ίσως πιο σκληρές αποφάσεις έναντι της Ρωσίας, ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το 7ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών. Η Ευρώπη θα αναγκαστεί να πάρει ίσως πιο σκληρές αποφάσεις στο μέλλον. Δεν μπορώ να κάνω την πρόβλεψη ποιες θα είναι αυτές, αλλά θέλω να είμαι σαφής και να είναι ένα μήνυμα
Το άρθρο Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ευρώπη θα αναγκαστεί να πάρει ίσως πιο σκληρές αποφάσεις έναντι της Ρωσίας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΟικονομικό Φόρουμ Δελφών - Γεωργιάδης: Η Ευρώπη θα πάρει πιο σκληρές αποφάσεις έναντι της Ρωσίας
«Η Ευρώπη θα αναγκαστεί να πάρει ίσως πιο σκληρές αποφάσεις στο μέλλον απέναντι στη Ρωσία», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συζήτηση με τον Ομοσπονδιακό υπουργό Οικονομίας…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.gr«Η Ευρώπη θα αναγκαστεί να πάρει ίσως πιο σκληρές αποφάσεις στο μέλλον έναντι της Ρωσίας»
Η Ευρώπη θα αναγκαστεί να πάρει ίσως πιο σκληρές αποφάσεις στο μέλλον. Δεν μπορώ να κάνω την πρόβλεψη ποιες θα είναι αυτές, αλλά θέλω να είμαι σαφής και να είναι ένα μήνυμα που πιστεύω πρέπει να είναι ευρωπαϊκό μήνυμα σαφές προς τη Ρωσία: δεν μπορείς να σκοτώνεις άμαχο πληθυσμό και να μένεις ατιμώρητος. Η Ευρώπη έχει κάποιες αξίες, χωρίς αυτές τις αξίες δεν υπάρχει Ευρώπη.
Διαβάστε το στο matrix24.gr