Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν είχαμε ερωτική σχέση, ούτε ήμουν ο πατέρας του ενός παιδιού της» λέει ο νονός της Μαλένας
08:20 - 10/04/2022
Σε διάψευση των πληροφοριών που κυκλοφόρησαν περί ερωτικής του σχέσης με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, προχώρησε ο νονός της μικρής Μαλένας, αλλά και των φημών ότι είναι ο πατέρας του ενός από τα τρία παιδιά που απέκτησε η προφυλακισθείσα με τον Μάνο Δασκαλάκη. Σύμφωνα με δήλωση του συνηγόρου του, πρόκειται «για άθλια στοχοποίησή του, που σε κάθε περίπτωση αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια». Ο συνήγορός του μάλιστα κάνει λόγο για «καθημερινή βάναυση βεβήλωση της προσωπικότητας» του πελάτη του, αποκαλύπτοντας ότι δέχεται «απειλές από αυτόκλητους εκδικητές, που βλέπουν τον εαυτό τους ως εισαγγελέα και ανακριτή μαζί» και ζητά την
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξεσπά ο κουμπάρος Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη: Δεν είχα ερωτική σχέση με τη Ρούλα, δεν ήμουν πατέρας του ενός παιδιού
Την εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου, επιβεβαίωσε στην κατάθέσή του στον ανακριτή και ο ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης
Διαβάστε το στο Ρούλα Πισπιρίγκου: «Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο» λέει πρώην σύντροφος της 33χρονης
Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι σκληρός και πονηρός άνθρωπος δηλώνει μεταξύ άλλων πρώην σύντροφος της 33χρονης μητέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Ο πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε αποκλειστικά σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και αποκάλυψε σημαντικά στοιχεία από το κοινό τους παρελθόν αλλά και κρυφές πτυχές της σχέσης της με τον ... Περισσότερα
To άρθρο Ρούλα Πισπιρίγκου: «Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο» λέει πρώην σύντροφος της 33χρονης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κουμπάρος Ρούλας Πισπιρίγκου: “Δεν είχαμε ερωτική σχέση, δεν ήμουν πατέρας του ενός παιδιού”
Ο ψαράς στο επάγγελμα και κουμπάρος του ζεύγους Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη, διαψεύδει ότι είχε σχέση με την προφυλακισθείσα για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Ο εν λόγω εκτός από κουμπάρος του ζεύγου ήταν και νονός της μικρής Μαλένας. Στις φημολογίες που διακινήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, ακούστηκε ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά […]
Διαβάστε το στο irafina.gr