Πάτρα 3 παιδιά-Πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου δηλώνει: «Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο»
13:14 - 10/04/2022
Σκληρό και πονηρό άνθρωπο χαρακτηρίζει την 33χρονη κατηγορουμένη, μεταξύ άλλων, πρώην σύντροφος της. Αποκαλύπτει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μία σκληρή γυναίκα και όσο ήταν μαζί της, δεχόταν ο ίδιος αλλά και ο θείος του απειλές. Του έλεγε πως αμα χωρίσουν θα αποκαλύψει πράγματα που της έχει εκμυστηρευτεί. Ο ίδιος λέει πως την έχει ικανή […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήλωση - «βόμβα» από πρώην σύντροφο της Ρούλας Πισπιρίγκου: Την έχω ικανή να έχει σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο
«Τον αγάπαγε πάρα πολύ, τον ήθελε δίπλα της», ανέφερε χαρακτηριστικά
Διαβάστε το στο Πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου: 'Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο' [βίντεο]
'Σκληρή και πονηρή' χαρακτηρίζει τη Ρούλα Πισπιρίγκου - 'Με απείλησε όταν της είπα να χωρίσουμε'
Διαβάστε το στο thetoc.grΠρώην σύντροφός Ρούλας Πισπιρίγκου: “Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο”
Για τη Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε πρώην σύντροφός της στην πρωινή εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και πάλι, ενώ αναφέρθηκε και σε όσα γνώριζε για τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη. «Όταν τα είχα με την Ρούλα και της είπα μετά από ένα μήνα θέλω να χωρίσουμε, γύρισε και μου είπε πως αν γίνει αυτό θα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Την έχω ικανή να έχει σκοτώσει τα παιδιά της»
Πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε αποκλειστικά σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» αποκαλύπτοντας σημαντικά στοιχεία από το κοινό παρελθόν του με την κατηγορουμένη. Όπως ανέφερε, η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μία σκληρή γυναίκα και όσο ήταν μαζί της, δεχόταν ο ίδιος αλλά και ο θείος του απειλές. Του έλεγε πως αν χωρίσουν θα αποκαλύψει πράγματα […]
The post Πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Την έχω ικανή να έχει σκοτώσει τα παιδιά της» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr