Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έλεγαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη»
14:26 - 10/04/2022
Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή DOT και μίλησε για όλα στην Νάντια Μπουλέ και
To άρθρο Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έλεγαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω χτυπηθεί από τα μέσα, έλεγαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης»
Στο πλατό της εκπομπής «DOT» βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και στον πόλεμο που δέχθηκε από τα media την...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατερίνα Παπουτσάκη: 'Έλεγαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη' [βίντεο]
'Σταμάτησα να κάνω τηλεόραση μετά από όλα αυτα' - Τι αποκάλυψε η Κατερίνα Παπουτσάκη για την περίοδο που ενσάρκωσε την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Διαβάστε το στο thetoc.grΚατερίνα Παπουτσάκη: «Έλεγαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη»
Η ηθοποιός μίλησε για τον «πόλεμο» που δέχτηκε από τα media όταν υποδύθηκε τη Βουγιουκλάκη, αλλά και για τη δική της άσχημη εμπειρία στο θέατρο.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.gr“Έλεγαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη”
Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή DOT και μίλησε για όλα στην Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στον «πόλεμο» που δέχτηκε από τα ΜΜΕ την περίοδο που ενσάρκωσε την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Έχω χτυπηθεί από τα μέσα, αλλά ήταν άλλη εποχή. Συνέβη σε μια εποχή που υπήρχαν τα πρωινά, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚατερίνα Παπουτσάκη: "Έλεγαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη"
"Έχω χτυπηθεί από τα μέσα, αλλά ήταν άλλη εποχή"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΚατερίνα Παπουτσάκη: «Σταμάτησα να κάνω τηλεόραση γιατί έλεγαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης»
Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη στο Dot. «Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν ξέγνοιαστα ειδικά με το πρόβλημα του πατέρα μου». «Δεν έχω βρει τη λύση να χαλαρώνω. Ακούω μουσική αλλά στο σπίτι μου ακούνε όλοι μέταλ πώς να χαλαρώσω;» είπε με χιούμορ περιγράφοντας την αγάπη σε αυτό το είδος μουσικής των γιων της. «Kάνω ψυχοθεραπεία […]
The post Κατερίνα Παπουτσάκη: «Σταμάτησα να κάνω τηλεόραση γιατί έλεγαν ότι με είχε καταλάβει το φάντασμα της Αλίκης» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr