Survivor: Λύγισε η Βρισηίδα Ανδριώτου – «Με έχει φτύσει και ο καιρός»
23:46 - 10/04/2022
Την συναισθηματική της φόρτιση δεν μπόρεσε να διαχειριστεί, στο Survivor της Κυριακής, η Βρισηίδα Ανδριώτου έπειτα από την ήττα τόσο […]
The post Survivor: Λύγισε η Βρισηίδα Ανδριώτου – «Με έχει φτύσει και ο καιρός» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor: Λύγισε η Βρισηίδα Ανδριώτου – Με έχει φτύσει και ο καιρός
Την συναισθηματική της φόρτιση δεν μπόρεσε να διαχειριστεί, στο Survivor της Κυριακής, η Βρισηίδα Ανδριώτου έπειτα από την ήττα τόσο στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας όσο και στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Κάτι που δεν θα μπορούσε, βεβαίως, να μην προσέξει ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός. Έτσι, αμέσως μετά το τέλος του αγωνίσματος της ατομικής ασυλίας στο Survivor, η Βρισηίδα Ανδριώτου παραδέχθηκε πως «είμαι τόσο άτυχη που μου έριξε ο αέρας το μπαλάκι! Γιατί στην ισορροπία είμαι πάρα πολύ καλή οπότε είμαι τόσο άτυχη που με έχει φτύσει και ο καιρός! Δηλαδή τι να πω πια… Είμαι πάρα πολύ καλή στην ατομική ασυλία, είχα ισορροπία και ξαφνικά το μπαλάκι απλά έπεσε». «Απλά έπεσε χωρίς να κάνω τίποτα!
Διαβάστε το στο Newsbeast.grSurvivor: «Λύγισε» η Βρισηίδα Ανδριώτου – «Με έχει φτύσει και ο καιρός»
Την συναισθηματική της φόρτιση δεν μπόρεσε να διαχειριστεί, στο Survivor της Κυριακής, η Βρισηίδα Ανδριώτου έπειτα από την ήττα τόσο στο πρώτο...
Διαβάστε το στο govastileto.gr