Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι απαντά ο κουμπάρος για τη σχέση τους;

10:48 - 11/04/2022

Ο νονός της Μαλένας σπάει τη σιωπή του και απαντά: Είχε σχέση με την Ρούλα Πισπιρίγκου; Ο ίδιος μίλησε στο […] The post Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι απαντά ο κουμπάρος για τη σχέση τους; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτά βρέθηκαν στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Τρία βίντεο βρέθηκαν στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας, το οποίο η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε θάψει μαζί με το παιδί. Πριν από λίγες ημέρες διατάχθηκε εκταφή του τάμπλετ, προκειμένου να ερευνηθεί καθώς θεωρήθηκε ότι περιέχει πληροφορίες για την κεταμίνη που, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, χρησιμοποίησε η 33χρονη για τη δολοφονία του παιδιού. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», μέχρι στιγμής στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας βρέθηκαν, τρία πράγματα: Ένα βίντεο με το την «Πέππα το Γουρουνάκι» Ένα βίντεο από το γνωστό τηλεοπτικό σίριαλ «Παρά πέντε» Ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον γνωστό κωμικό Μάρκο Σεφερλή. Ο λογαριασμός e-mail που εντοπίστηκε Στο τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας, εντοπίστηκε όμω

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αναζητούν και στην Μαλένα τοξικές ουσίες;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, καθώς  οι Αρχές αναζητούν αν και στην μικρή Μαλένα, είχε χορηγηθεί κεταμίνη, όπως και στην αδερφή της Τζωρτζίνα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι απαντά ο κουμπάρος για τη σχέση τους(vid)

«Δεν είχα καμία διαφορετική σχέση εκτός από την κουμπαριά. Τίποτα άλλο. Δεν είχα ποτέ σχέση με τη Ρούλα. Εγώ δεν είχα τίποτα με τη Ρούλα, ούτε η Μαλένα είναι δικό μου παιδί, ούτε κανένα άλλο δεν είναι δικό μου παιδί. Αυτά είναι γελοιότητες. Είναι συκοφαντίες και προσπαθούν από τις φωτογραφίες να λένε ότι μου μοιάζει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο