Πάτρα: Ξεσπά ο νονός της Μαλένας – «Δεν είχα ερωτική σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, δεν είναι δικό μου παιδί η Μαλένα»
11:00 - 11/04/2022
Τις τελευταίες ημέρες, και ιδιαίτερα μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, πολλά είναι αυτά που έχουν
To άρθρο Πάτρα: Ξεσπά ο νονός της Μαλένας – «Δεν είχα ερωτική σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, δεν είναι δικό μου παιδί η Μαλένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξεσπά ο νονός της Μαλένας: Δεν είχα ερωτική σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Δεν πιστεύω ότι είναι ένοχη
Ο κουμπάρος του ζευγαριού Μάκης Λιναρδάτος, "έσπασε" τη σιωπή του και ανέφερε πως ακόμα δεν πιστεύει ότι η κουμπάρα του έχει κάνει όσα της καταλογίζουν.
Διαβάστε το στο thetoc.grΝονός της Μαλένας: «Δεν είχα ερωτική σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, δεν είναι δικό μου παιδί» (βίντεο)
Τις τελευταίες ημέρες, και ιδιαίτερα μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, πολλά είναι αυτά που έχουν γραφτεί για την προσωπική της ζωή, τον γάμο της με τον Μάνο Δασκαλάκη αλλά και την εξωσυζυγική σχέση που φαίνεται να διατηρούσε. Πολλοί είναι εκείνοι που υποστήριξαν πως το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του ζευγαριού ήταν ο κουμπάρος τους, […]
Διαβάστε το στο irafina.gr