Σοκ από τη ζωγράφο της Ίριδας και της Μαλένας: «Τα σκότωνες και μετά μου ζητούσες να τους φτιάξω τα πορτρέτα»
12:48 - 11/04/2022
Όπως η ίδια αποκάλυψε, η Ρούλα Πισπιρίγκου την είχε αναζητήσει, τις είχε στείλει φωτογραφίες των κοριτσιών και της είχε ζητήσει να δημιουργήσει τα πορτρέτα τους. Η καλλιτέχνις συγκλονίζει με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Τα σκότωνες και μετά μου ζητούσες να τους φτιάξω τα πορτρέτα. Δεν έχω λόγια» έγραψε.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η ζωγράφος των σκίτσων Μαλένας και Ίριδας - «Τα σκότωνες και μετά μου ζητούσες να τους φτιάξω πορτρέτα»
«Τα σκότωνες και μετά μου ζητούσες να τους φτιάξω τα πορτρέτα. Δεν έχω λόγια», έγραψε στα social media η ζωγράφος Αλεξάνδρα Κρεζία, η οποία αποκαλύπτει ότι εν αγνοία της φιλοτεχνούσε πορτρέτα των -πιθανώς δολοφονημένων- παιδιών Ίριδας και Μαλένας της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα. Όπως η ίδια αποκάλυψε, η μητέρα των μικρών κοριτσιών την είχε αναζητήσει, ... Περισσότερα
To άρθρο Συγκλονίζει η ζωγράφος των σκίτσων Μαλένας και Ίριδας - «Τα σκότωνες και μετά μου ζητούσες να τους φτιάξω πορτρέτα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Η συγκλονιστική ανάρτηση της ζωγράφου της Ίριδας και της Μαλένας: «Τα σκότωνες και μετά μου ζητούσες να τους φτιάξω τα πορτρέτα»
H Ρούλα Πισπιρίγκου της είχε στείλει φωτογραφίες της Μαλένας και της Ίριδας και της είχε ζητήσει να δημιουργήσει τα πορτρέτα τους.
Διαβάστε το στο neolaia.gr