Τζεφ Μοντάνα: Οι σχέσεις με τον πατέρα της, οι άγνωστοι γάμοι και ο Λιγνάδης – «Με τραυμάτισε»
13:20 - 11/04/2022
Η Τζεφ Μοντάνα σε μια τετ α τετ συζήτηση με την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τις
To άρθρο Τζεφ Μοντάνα: Οι σχέσεις με τον πατέρα της, οι άγνωστοι γάμοι και ο Λιγνάδης – «Με τραυμάτισε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζεφ Μοντάνα: Ο Δημήτρης Λιγνάδης με τραυμάτισε
«Ο πατέρας μου και ο Αλέξης Κούγιας ανήκουν στην ίδια γενιά, με την ίδια νοοτροπία. Αυτές οι συμπεριφορές κρύβουν μια ρητορική συγκεκριμένη. Το αποδέχομαι” ανέφερε η Τζεφ Μοντάνα. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Τζεφ Μοντάνα στην Super Κατερίνα. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι σχέσεις της με τους γονείς της, ο ... Περισσότερα
To άρθρο Τζεφ Μοντάνα: Ο Δημήτρης Λιγνάδης με τραυμάτισε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Τζεφ Μοντάνα: Η σχέση με τους γονείς της, οι δύο γάμοι και η υπόθεση Λιγνάδη
Η Τζεφ Μοντάνα αναφέρθηκε στη σχέση με τους γονείς της, στους γάμους που έχει κάνει, αλλά και στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.
Διαβάστε το στο thebest.grΤζεφ Μοντάνα: Έχω κάνει δύο γάμους – Οι σχέσεις με τον πατέρα της, οι άγνωστοι γάμοι και ο Λιγνάδης (vid)
Η Τζεφ Μοντάνα σε μια τετ α τετ συζήτηση με την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τις ανύπαρκτες σχέσεις με τον πατέρα της, την ταυτότητα φύλου της αλλά και για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Παράλληλα, το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε και στους δύο γάμους που έχει κάνει στο παρελθόν, ο ένας μάλιστα όταν ήταν 19 ετών με την […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤζεφ Μοντάνα: Οι άγνωστοι γάμοι και η σχέση με τους γονείς της
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου έδωσε η Τζεφ Μοντάνα. Όταν πριν από έξι χρόνια ανακοίνωσε στους γονείς της ότι είναι γυναίκα εκείνη λέει πως είχαν την αντίδραση που περίμενε. «Ο πατέρας μου σταμάτησε να μου μιλάει. Η μαμά μου καλά, μιλάμε, πιο cool. Από το 2016 δεν έχω ξαναμιλήσει με τον […]
The post Τζεφ Μοντάνα: Οι άγνωστοι γάμοι και η σχέση με τους γονείς της appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr