Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μου κατάσχεσαν τα πάντα, μου έφαγαν σπίτια, πέρασα ένα καλοκαίρι χωρίς ένα ευρώ»
20:10 - 11/04/2022
Στην εκπομπή Status στο Astra Tv με τον Κωνσταντίνο Καμέα φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο επιτυχημένος παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων […]
The post Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μου κατάσχεσαν τα πάντα, μου έφαγαν σπίτια, πέρασα ένα καλοκαίρι χωρίς ένα ευρώ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μικρούτσικος: Μου κατάσχεσαν τα πάντα, μου έφαγαν σπίτια, πέρασα ένα καλοκαίρι χωρίς ένα ευρώ
«Δηλαδή μια ωραία πρωία βρέθηκα να έχω μόνο όσα λεφτά είχα στην τσέπη μου», δήλωσε επίσης ο παρουσιαστής.
Διαβάστε το στο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μου κατάσχεσαν τα πάντα – Μου έφαγαν όλα τα σπίτια και ότι ρευστό είχα»
Την «καρδιά» του άνοιξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή Status και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην οικονομική καταστροφή που βίωσε. «Κάποιες διαδικασίες είχαν επισπευσθεί εν μέσω καλοκαιριού και κάποια στιγμή μου λένε μια επιταγή σφραγίστε την. Άρχισαν τότε διάφορα συστήματα, που εγώ αγνοούσα, κι άρχισαν να μου κάνουν κατάσχεση τα πάντα. Μου έφαγαν όλα τα […]
Διαβάστε το στο dete.gr