«Μου πέρασε από το μυαλό μήπως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε τo σύνδρομο Μινχάουζεν» – Η κατάθεση του γιατρού της Τζωρτζίνας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάτρα: Το ακριβό δώρο που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης στον γιατρό της Τζωρτζίνας
Ο γιατρός που έδωσε μάχη για να σώσει την Τζωρτζίνα -ενός εκ των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα– φέρεται να δέχτηκε ένα πανάκριβο δώρο από την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη. Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive» αρχικά φέρεται ο πατέρας να πλησίασε τον γιατρό και του είπε ότι δεν πρέπει να ασχολείται με τα άλλα δύο παιδιά, καθώς ο τελευταίος είχε αρχίσει να μιλάει με την ιατροδικαστή που εξέτασε την Ίριδα, καθώς θεωρούσε ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι περίεργο. Στη συνέχεια όμως, τόσο ο Μάνος Δασκαλάκης, όσο και η Ρούλα Πισπιρίγκου πλησίασαν τον γιατρό και του έδωσαν ως δώρο ένα ακριβό ρολόι. Με βάση την εκπομπή του Alpha, ο γιατρός φέρεται να είπε ότι δεν συνηθίζει να δέχεται ακρ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr«Μου πέρασε από το μυαλό μήπως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε τo σύνδρομο Μινχάουζεν» – Η κατάθεση του γιατρού της Τζωρτζίνας
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας dikastiko.gr, ο εντατικολόγος και διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέας Ηλιάδης ανέφερε πως είχε υποψιαστεί ότι στην περίπτωση της Ρούλας Πισπιρίγκου ενδεχομένως να συνέτρεχε περίπτωση «συνδρόμου Μινχάουζεν» και για τον λόγο αυτό είχε επικοινωνήσει με το «Χαμόγελο του Παιδιού». Η κατάθεση του γιατρού της Τζωρτζίνας για το […]
The post «Μου πέρασε από το μυαλό μήπως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε τo σύνδρομο Μινχάουζεν» – Η κατάθεση του γιατρού της Τζωρτζίνας appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΤο ακριβό δώρο που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης στον γιατρό της Τζωρτζίνας
Ογιατρός που έδωσε μάχη για να σώσει την Τζωρτζίνα -ενός εκ των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα– φέρεται να δέχτηκε ένα πανάκριβο δώρο από την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη. Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive» αρχικά φέρεται ο πατέρας να πλησίασε τον γιατρό και του είπε ότι δεν πρέπει να ασχολείται με τα άλλα […]
Διαβάστε το στο irafina.gr