Προκλητικός στο δικαστήριο Μπ. Αναγνωστόπουλος: «Ακόμη αγαπώ την Καρολάιν»
09:54 - 12/04/2022
Προκλητικός εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο 34χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με τη δήλωσή του για τη στυγερή δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Όταν ρωτήθηκε από την πρόεδρο του δικαστηρίου για την κατηγορία που αντιμετωπίζει, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε ότι δεν ήθελε να βλάψει τη σύζυγό του, αν και έχει παραδεχτεί ότι […]
Διαβάστε Περισσότερα στο mikrometoxos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γλυκά Νερά: «Ενταση» στο δικαστήριο μεταξύ Αναγνωστόπουλου και αστυνομικού – μάρτυρα
Ο αστυνομικός είχε πει χαρακτηριστικά ότι: «Αν εμένα είχαν μπει γριές άνθρωποι στο σπίτι μου σκότωναν τη γυναίκα μου και είχαν κάνει όλα αυτά θα είχα ανέβει... στη συκιά. Μου έκανε εντύπωση η απάθεια του κατηγορούμενου»
Διαβάστε το στο Γλυκά Νερά: «Ενταση» στο δικαστήριο μεταξύ Αναγνωστόπουλου και αστυνομικού – μάρτυρα
Ο αστυνομικός είχε πει χαρακτηριστικά ότι: «Αν εμένα είχαν μπει γριές άνθρωποι στο σπίτι μου σκότωναν τη γυναίκα μου και είχαν κάνει όλα αυτά θα είχα ανέβει… στη συκιά. Μου έκανε εντύπωση η απάθεια του κατηγορούμενου»
Διαβάστε το στο tanea.grΓλυκά Νερά: «Ενταση» στο δικαστήριο μεταξύ Αναγνωστόπουλου και αστυνομικού – μάρτυρα
Ο αστυνομικός είχε πει χαρακτηριστικά ότι: «Αν εμένα είχαν μπει γριές άνθρωποι στο σπίτι μου σκότωναν τη γυναίκα μου και είχαν κάνει όλα αυτά θα είχα ανέβει… στη συκιά. Μου έκανε εντύπωση η απάθεια του κατηγορούμενου»
Διαβάστε το στο tovima