Γλυκά Νερά: Η κατάθεση αστυνομικού για τον Μπάμπη - «Την κουνούσε και ρωτούσε αγάπη μου είσαι καλά;»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γλυκά Νερά: Ο Αναγνωστόπουλος κουνούσε την Καρολάιν και ρωτούσε «αγάπη μου είσαι καλά;», κατέθεσε ο αστυνομικός
«Με στεναχωρεί που λέτε ότι μετά το συμβάν πήρα την κόρη μου αγκαλιά με είδατε να τρέμω», είπε ο κατηγορούμενος προς τον αστυνομικό - «Δηλώνω την απάθεια και τη ψυχρότητα σε ένα τέτοιο σκηνικό και υποκειμενικά πως θα αντιδρούσα εγώ με ένα νεκρό σκύλο, τη νεκρή γυναίκα και το μωρό επάνω της», απάντησε ο κ. Βαρδίκος
Διαβάστε το στο Δολοφονία Καρολάιν: Η συγκλονιστική κατάθεση του αστυνομικού – «Την κουνούσε και ρωτούσε “αγάπη μου είσαι καλά;”»
Η συγκλονιστική εικόνα που αντίκρισε την ώρα που μπήκε στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών περιέγραψε με λεπτομέρειες καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος μετά τις «εκκλήσεις» για βοήθεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. «Είδαμε ένα μεγάλο σκυλί νεκρό να κρέμεται την κουπαστή. Καταλάβαμε ότι κάτι κακό έχει συμβεί…» ανέφερε ο αστυνομικός και στη συνέχεια περιέγραψε ότι είδαν την άτυχη Καρολάιν δεμένη και νεκρή με «το μωρό πάνω στο σώμα της μαμάς του». Ο κατηγορούμενος ήταν δεμένος δίπλα στην νεκρή Καρολάιν, ωστόσο, σημείωσε ότι από την αρχή η συμπεριφορά του φάνηκε «περίεργη» στους αστυνομικούς. Αυτό που τους έκανε εντύπωση ήταν «η ψυχραιμία ή η έλλειψη
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣυγκλονιστική κατάθεση αστυνομικού: Ο Αναγνωστόπουλος κουνούσε την Καρολάιν και ρωτούσε «αγάπη μου είσαι καλά;»
Ο άνθρωπος που πήρε το μωρό της νεκρής Καρολάιν στην αγκαλιά του, λίγη ώρα μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, άνοιξε τον κύκλο των καταθέσεων στη δίκη ενώπιον του ΜΟΔ.
Ο αστυνομικός που μπήκε πρώτος στο σπίτι όταν ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση για τη δήθεν ληστεία κατέθεσε όλα όσα είδε στον χώρο του εγκλήματος. Επίσης, αναφέρθηκε εκτενώς και στις αντιδράσεις του κατηγορούμενου που τον βρήκαν δεμένο και τον έλυσαν. Ο μάρτυρας χαρακτήρισε περίεργη τη συμπεριφορά του 34χρονου, ο οποίος έμοιαζε σοκαρισμένος με την πρώτη ματιά, ωστόσο αργότερα, όταν σκέφτηκε όσα έγιναν, υποστήριξε πως του έμοιαζε με θέατρο η στάση του πιλότου.
«Ήταν λίγο περίεργο. Είπαμε ότι ήταν πολύ σοκαρισμένος ή πολύ ψύχραιμος. Δεν έχ
Διαβάστε το στο grtimes.grΓλυκά Νερά: Ο Αναγνωστόπουλος κουνούσε την Καρολάιν και ρωτούσε «αγάπη μου είσαι καλά;», κατέθεσε ο αστυνομικός
Πρόκειται για τον αστυνομικό που κρατούσε αγκαλιά το μωρό έξω από σπίτι στα Γλυκά Νερά – «Συμβάν» χαρακτήρισε τη δολοφονία ο Αναγνωστόπουλος! – Το χρονικό της φρικτής υπόθεσης Το θέατρο που έπαιζε αμέσως μετά τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν μέσα στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά, περιέγραψε σήμερα στην κατάθεση του ο πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε στη […]
The post Γλυκά Νερά: Ο Αναγνωστόπουλος κουνούσε την Καρολάιν και ρωτούσε «αγάπη μου είσαι καλά;», κατέθεσε ο αστυνομικός appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr