«Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ψυχραιμία»: Τι κατέθεσε ο δεύτερος αστυνομικός για τον Αναγνωστόπουλο
11:50 - 12/04/2022
«Καίνε» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο οι καταθέσεις των αστυνομικών που έφτασαν πρώτοι στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, με τους δύο μάρτυρες να περιγράφουν την απαθή και ψύχραιμη στάση του 34χρονου κατηγορούμενου.Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έγκλημα στα Γλύκα Νερά: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ψυχραιμία – Δεν μπορούσα να το πιστέψω» κατέθεσε ο δεύτερος αστυνομικός
Έγκλημα στα Γλύκα Νερά: «Είμαι 20 χρόνια αστυνομικός. Δεν έχω συναντήσει άλλη φορά τέτοια ψυχραιμία», υποστήριξε στο δικαστήριο ο δεύτερος αστυνομικός από την ομάδα που έσπευσε στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών για τη δήθεν ληστεία. Ο μάρτυρας αναφέρθηκε εκτενώς στις αντιδράσεις του κατηγορούμενου όταν έσπευσαν οι αστυνομικοί στον χώρο του εγκλήματος και μίλησε για απόλυτη […]
Το άρθρο Έγκλημα στα Γλύκα Νερά: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ψυχραιμία – Δεν μπορούσα να το πιστέψω» κατέθεσε ο δεύτερος αστυνομικός εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΔίκη Αναγνωστόπουλου: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ψυχραιμία» κατέθεσε μάρτυρας αστυνομικός
«Είμαι 20 χρόνια αστυνομικός. Δεν έχω συναντήσει άλλη φορά τέτοια ψυχραιμία» υποστήριξε στο δικαστήριο ο δεύτερος αστυνομικός από την ομάδα που έσπευσε στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών για τη δήθεν ληστεία. Ο μάρτυρας αναφέρθηκε εκτενώς στις αντιδράσεις του κατηγορούμενου όταν έσπευσαν οι αστυνομικοί στον χώρο του εγκλήματος και μίλησε για απόλυτη ψυχραιμία, σχεδόν γαλήνη. «Ήταν […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr